Οι σεφ του μεσσηνιακού πρωϊνού που έκαναν τον κόσμο να μιλά για τον τόπο τους!
Έκθεση HO.RE.CA
Έκθεση HO.RE.CA
Έκθεση HO.RE.CA
Έκθεση HO.RE.CA
Η εκδήλωση του Μεσσηνιακού πρωινού, που έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης HO.RE.CA, από το ξενοδοχείο Elite Ciry Resort στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα εντυπωσίασε τους επισκέπτες με τις γεύσεις που προσέφεραν…
Ο σεφ Πέτρος Βρυώνης, μαζί με τον Θεόδωρο Τζινέλη, σεφ του ξενοδοχείου Elite, δούλεψαν σε απόλυτη συνεργασία και πέτυχαν άριστο αποτέλεσμα, προσφέροντας πεντανόστιμο μανιάτικο τραχανά, μεσσηνιακό παστό αρωματισμένο με πορτοκάλι, μεσσηνιακό λουκάνικο με πορτοκάλι, καλαματιανό καγιανά με ελιά και ελαιόλαδο και πολλές άλλες εκπληκτικές γεύσεις, που άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Ο σεφ και καθηγητής μαγειρικής του ΙΙΕΚ Ορίζων, Πέτρος Βρυώνης σε δηλώσεις του παρότρυνε όλους τους μεσσήνιους μάγειρες και τις μεσσηνιακές επιχειρήσεις να εμπλουτίσουν με μεσσηνιακές πρώτες ύλες τα μενού τους, καλώντας τους να ακολουθήσουν και εκείνοι το γευστικό ταξί των μεσσηνιακών ευλογημένων αγαθών μας.
Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα των Καλαματιανών, καθώς τέτοιες ενέργειες δημιουργούν άριστη εικόνα για την χώρα μας και φυσικά με τα κείμενα που έχουν ήδη κάνει το γύρο του κόσμου γίνονται η καλύτερη διαφήμιση μας!