Η τρίτη συνάντηση της Mary Katrantzou με το Topshop!

Θα έχει σίγουρη επιτυχία!


Θα έχει σίγουρη επιτυχία!

Θα έχει σίγουρη επιτυχία!

Θα έχει σίγουρη επιτυχία!

Η Mary Katrantzou είναι η Ελληνίδα που μέσα σε 4 χρόνια κατέκτησε τον κόσμο της μόδας. Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, αφού σπούδασε αρχιτεκτονική πρώτα στην Αμερική μετά έκανε Textile Design στο Αγγλικό πανεπιστήμιο Central saint Martins.
Πριν τελειώσει όμως τις σπουδές της, είχε ήδη μπει στο χώρο της επιχειρηματικότητας.
Αρχικά συνεργάστηκε με την Σοφία Κοκοσαλάκη και μετέπειτα στις κολεξιόν που παρουσίασε μοναχή της απέσπασε αναρίθμητα μπράβο και κάμποσα σημαντικά βραβεία όπως αυτά του Harrods και L’ Oreal Professional.
Ρούχα της και συνεντεύξεις της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά όπως τα Wallpaper, Vogue, Dazed & Confused ενώ πολλοί celebrities και fashionistas έχουν επιλέξει ρούχα της σε επίσημες εκδηλώσεις όπως η Anna Dello Russo και η Claudia Schiffer.
Η Mary Katrantzou μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες συνεργασίες της με το Topshop επανέρχεται με μία ακόμα κολεξιόν.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που δουλεύω με τα Topshop για τρίτη φορά», είπε η Katrantzou. «Ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί σε ότι αφορά τη δουλειά μου από την αρχή. Αυτή η συλλογή θα είναι η πιο φιλόδοξη που έχουμε κάνει και η πιο διασκεδαστική. Η ιδέα πίσω από τη συνεργασία με τα Topshop, είναι κάθε κορίτσι να μπορεί να έχει μια σειρά που να είναι όσο πιο κοντά σε αισθητική με τη βασική μου σειρά γίνεται, με μεγάλη προσοχή γύρω από το σχεδιασμό και την παραγωγή. Ανυπομονώ να δω τα κορίτσια του Topshop να φοράνε τα φορέματα και πιο πολύ ανυπομονώ να δω το print πάνω σε print layering!».
25D01BMUL normal
25D09BMUL large
2012 02_mary-katrantzou-topshop
10027638 Mary-Katrantzou-Topshop-Spring-012
25D10BMUL normal
mary-katrantzou-topshop-2
Mary-Katrantzou-for-Topshop-Spring-2012-Lookbook-13-e1328882272800
Ακόμα μία υπέροχη δουλειά της Katrantzou. Καλοφόρετη!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!