Η ZAZ στον Λυκαβηττό

Μαζί της η Μαριέττα Φαφούτη


Μαζί της η Μαριέττα Φαφούτη

Η νέα γενιά της μουσικής και οι μελωδίες της θα ηχήσουν φέτος το καλοκαίρι στον λόφο του Λυκαβηττού. Και η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου έρχεται να το επιβεβαιώσει. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Zaz.

Ο πρώτος δίσκος της Zaz έφθασε στο #1 των γαλλικών chart, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αποδοχή ενός γνήσιου ταλέντου και δημιουργώντας ήδη μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Και η συνέχεια ήρθε. Με νέα τραγούδια αλλά και με την γνωστή αγάπη της να διασκευάζει γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από το γαλλικό και όχι μόνο ρεπερτόριο, έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Λυκαβηττού.

Και αυτή την φορά ενώνει τις δυνάμεις της με την Μαριέττα Φαφούτη που με την μπάντα της θα ανοίξει την συναυλία και θα μας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για μια χορευτική και άκρως δροσιστική βραδιά.

Το δεύτερο άλμπουμ της, είναι πολυσυλλεκτικό και με μεγάλο εύρος, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι με το μεγάλο ταλέντο της και την ζεστή φωνή της, ξέρει να κρατάει την καλύτερη συντροφιά στον ακροατή και να τον κάνει να νιώθει ότι είναι εκεί- δίπλα του. 

Στην Ελλάδα, πάντως, το κοινό την αγκάλιασε θερμά, με το “Je Veux” να ακούγεται σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα της χώρας αλλά και σε όλα τα στέκια. Η Zaz με τη βραχνή φωνή έχει ήδη τρυπώσει στις καρδιές μας και συνεχίζει και με το νέο της άλμπουμ.

Όσο για την Μαριέττα Φαφούτη, ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, μαζί με την 8μελή μπάντα της, έρχονται να σκορπίσουν το φως με τη φρέσκια, καλοκαιρινή διάθεση η οποία παίρνει τον τίτλο της από το ομώνυμο single… Become the sun!Έχοντας στα χέρια της ένα album, το Homemade Joy, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των Ελληνικών Top 5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα, η Μαριέττα έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το 3ο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2013. 

Μαζί της παίζουν: Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνή, Εύη Κουρτίδου: φωνή, Παναγιώτης Ζούγρος: φωνητικά-κρουστά  | Κώστας Χαλιώτης- ντραμς | Θοδωρής Ζευκιλής- μπάσο, φωνητικά | Δημήτρης Σιάμπος-κιθάρες |Γιώργος Ζαρέας- τρομπόνι | Ρένος  Παπασταύρος- πλήκτρα, sampling

 

ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
20.15 MARIETTA FAFOUTI AND BAND – BECOME THE SUN SUMMER TOUR
21.15 ZAZ – RECTO VERSO WORLD TOUR
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 35 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 25 ΕΥΡΩ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-6980044, www.viva.gr, PUBLICκαι ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!