Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Δημήτρη Σταρόβα: «Ήθελα να τον δείρω, γιατί είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε σε γιατρό»


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε την Παρασκευή (13/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» για τον Δημήτρη Σταρόβα και την περιπέτεια της υγείας του.

Πριν από μερικούς μήνες ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Ιεροκλή Μιχαηλίδη να εξηγεί, πως έμαθε για το συμβάν από δημοσιογράφο που τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο.

Οι δηλώσεις για την περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα

«Τον αποθέωσαν τον Δημήτρη στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του. Είχε πολλή όρεξη και του έκανε καλό», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για την εμφάνιση του Σταρόβα στις επετειακές παραστάσεις του συγκροτήματος, «Άγαμοι Θύται».

«Θύμωσα και ανησύχησα για εκείνον. Δεν μπορούσα να τον βρίσω, όταν πήγα στο νοσοκομείο. Από δημοσιογράφο έμαθα τι έγινε, δυο ώρες μετά το εγκεφαλικό. Δεν ξέρω πώς το έμαθαν. Πάω εκεί και ήταν απελπιστικά, γιατί ήταν σοβαρό. Την γλίτωσε πολύ φθηνά. Ήθελα να τον δείρω, γιατί είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε σε γιατρό. Είναι το γνωστό «δεν πάω στον γιατρό γιατί μπορεί να μου βρει κάτι». Μαρμαρυγή είχε, είναι πολύ συνηθισμένο, παίρνεις δυο χαπάκια και τελειώνεις. Η μαρμαρυγή του έκανε το εγκεφαλικό από ανοησία. Τέλος πάντων, όλα καλά…», είπε σε άλλο σημείο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!