Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τα κιλά μου και τον σωματότυπό μου»


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η ηθοποιός, Ιφιγένεια Τζόλα και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και για το bullying που έχει αντιμετωπίσει για τα κιλά της.

«Πάμε για 4η σεζόν με τη “Γη της Ελιάς” και είμαι πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά», σχολίασε η ταλαντούχα ηθοποιός. Ενώ για το ρόλο της ανέφερε: «Ο ρόλος της Βασιλικής σαν χαρακτήρας δεν ήταν στην αρχή τόσο κοντά σε εμένα. Πλέον η Βασιλική πατάει στα πόδια της, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται κάτι που το κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια».

Παράλληλα, η Ιφιγένεια Τζόλα αναγνώρισε ότι είναι πολύ σημαντικό που σε όλη την πορεία της είχε την στήριξη των γονιών της και συμπλήρωσε «λατρεύω τη μητέρα μου, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου».

Ερωτώμενη αν έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή bullying, η ηθοποιός απάντησε: «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου. Αυτό που λέμε body shaming. Τους ενημέρωσα όλους ότι είμαι υγιέστατη και ότι αυτό είναι το σώμα μου. Αγαπάω το σώμα μου και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει να αγαπάει το σώμα του».

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!