Ηλιάνα Μαυρομάτη: Με σύρανε να κάνω ψυχοθεραπεία, γινόμουν αυτοκαταστροφική στην εφηβεία μου


Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη και της Ζωής Κρονάκη ήταν σήμερα (29/9) η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το πώς πέρασε την εφηβεία της, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Αρχικά, η Ηλιάνα Μαυρομάτη ανέφερε: «Ψυχανάλυση ξεκίνησα στα 19, ψυχοθεραπεία είχα κάνει και νωρίτερα. Υπήρξε μία άμεση ανάγκη επιβίωσης τότε στην εφηβεία μου. Πέρασα αρκετά έντονη εφηβεία, οπότε με σύρανε τότε να πάω!

Ήμουνα πάρα πολύ θυμωμένη και αυτός ο θυμός διοχετεύονταν κυρίως με εσωστρέφεια. Δηλαδή γινόμουν αρκετά αυτοκαταστροφική με διάφορους τρόπους. Αλλά διοχετεύονταν και με εξωστρέφεια, ειδικά στους γονείς μου».

Επίσης, η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Οπότε για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τον εαυτό μου και με το περιβάλλον και να μπορέσω να δεχτώ βοήθεια, έπρεπε κάποιος να με σύρει και να με πάει για βοήθεια.

Άργησα να μπορέσω να το δεχτώ βέβαια. Δηλαδή έφτασα μετά τα δεκαεπτά-δεκαοχτώ να καταλάβω την αναγκαιότητα και το πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι για κάποιον αυτή η διαδικασία. Από τότε που το κατάλαβα το κρατάω ως κόρη οφθαλμού στην ζωή μου».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!