Ηλιούπολη: «Όταν πάμε για νάνι θα σου τρίβω την πλατούλα» – Τα γράμματα του προφυλακισμένου για βιασμό προπονητή στον γιο του


Επικοινωνία με το παιδί του φαίνεται ότι επιδιώκει ο 45χρονος προπονητής από την Ηλιούπολη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για τους βιασμούς πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του καταγγέλλει μιλώντας στις «Εξελίξεις Τώρα» ότι ακόμη και μέσα από τη φυλακή ο άνθρωπος αυτός, επιδιώκει επικοινωνία με τον ανήλικο γιο του και του στέλνει γράμματα.

Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση το δικαστήριο έχει αποφανθεί και έχει απορρίψει το αίτημα του καταδικασμένου πατέρα να έχει επικοινωνία με τον γιο του. Ο 45χρονος, ωστόσο, επιμένει να στέλνει γράμματα στο σχολείο του 9χρονο παιδί του.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι το περιεχόμενο αυτών των γραμμάτων δεν είναι κατάλληλο και η εκπομπή του MEGA εξασφάλισε απόσπασμα από ένα γράμμα:

«Όταν θα έρθω θα σε πάρω μια τεράστια αγκαλιά και θα σε φάω ολόκληρο. Θα σε δαγκώσω παντού και θα σου φάω την κεφάλα σου. Θα σε γαργαλάω παντού κι όταν θα πάμε για νάνι θα σου στρίβω την πλατούλα σου και τα δαχτυλάκια στα ποδαράκια σου μέχρι να κοιμηθείς», φέρεται να γράφει στο γράμμα του.

Τι λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή

Η Χριστίνα Αντωνοπούλου, η δικηγόρος της 39χρονης μητέρας, καταγγέλλει ότι η εντολέας της έχει υποστεί βάναυση κακοποίηση, μεγάλη οικονομική δυσπραγία και ψυχολογική βία.

Η μητέρα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι ο εφιάλτης της ξεκίνησε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν μια μέρα ο 45χρονος την έσπρωξε και την παράτησε μόνη της για τρεις μέρες.

«Σήμερα φοβάμαι τα πάντα για το παιδί μου. Είμαστε συνέχεια με ψυχολόγους και θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου», λέει η μητέρα.

Η δικηγόρος ανάφερε ότι το παιδί ερωτήθηκε από παιδοψυχίατρο αν θέλει να έχει επικοινωνία με τον πατέρα και απάντησε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.

Η 39χρονη μητέρα καταλήγοντας θέλησε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σε ανθρώπους που περνάνε καταστάσεις σαν την ίδια: «Να μιλάτε, να μην φοβάστε, πρέπει να είμαστε δυνατοί».

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!