Είναι άδικο να με πολεμούν στο ξεκίνημα της καριέρας μου!

Την πικρία της εκφράζει η Ελένη Φουρέιρα!


Την πικρία της εκφράζει η Ελένη Φουρέιρα!

Την πικρία της εκφράζει η Ελένη Φουρέιρα!

Την πικρία της εκφράζει η Ελένη Φουρέιρα!

Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές για την ίδια, αλλά και ταυτόχρονα μια από τις δυσκολότερες, αφού η δικαστική της διαμάχη με τη δισκογραφική εταιρία Universal, την έβαλε σε περιπέτειες που δεν περίμενε ποτέ! Η Ελένη Φουρέιρα εκφράζει για πρώτη φορά τη δυσαρέσκειά της μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ” και ομολογεί πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα παιζόταν πίσω από την πλάτη τέτοιο παιχνίδι δισκογραφικών συμφερόντων.
Η απόφασή της να αποχωρήσει από τη Universal πριν λίγο καιρό, αλλά και το απαλλακτικό που ουσιαστικά της έδωσε το ελεύθερο να προσχωρήσει στο δυναμικό της Minos, έχει προκαλέσει την οργή της πρώτης, η οποία έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ακονίζει τα νύχια της για καινούριο δικαστήριο τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια δηλώνει σχεδόν βέβαιη πως θα δικαιωθεί γα ακόμη μια φορά, ενώ δηλώνει πανέτοιμη για τα καινούρια επαγγελματικά της σχέδια, που περιλαμβάνουν ζωντανές εμφανίσεις αλλά και ένα καινούριο δίσκο. Μήλον της έριδος η Ελένη!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!