Ιωάννα Σαρρή: «Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος» – Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της


Σε κάποιες από τις ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram απάντησε η Ιωάννα Σαρρή. Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ακόλουθος της Ιωάννας Σαρρή την ρώτησε: «Το πρόβλημα στο πρόσωπο που είχες αναφέρει, πέρασε;».

Το μοντέλο ανήρτησε την ερώτηση και απάντησε: «Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε!».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτηση που είχε κάνει τον Μάρτιο, με την μορφή του Instagram story, η Ιωάννα Σαρρή είχε αναφέρει: «Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, έπειτα από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεσή Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση».

Ακόμα, το μοντέλο είχε πει: «Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά».

«Ύστερα από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας», είχε καταλήξει.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!