Ιωάννα Τούνη: Δεν της επέτρεψαν να επιστρέψει αεροπορικώς στην Ελλάδα και ξέσπασε σε κλάματα – «Μείναμε πίσω στο Λονδίνο»


Με δάκρυα στα μάτια και σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό, πως δεν της επέτρεψαν να επιστρέψει αεροπορικώς από το Λονδίνο στην Ελλάδα.

Ένα σύντομο ταξίδι έκανε η influencer με την παρέα της, και σήμερα, Δευτέρα (7/10), οι τέσσερις τους είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν πίσω.

Συγκεκριμένα, όσο η παρέα ήταν σε αναμονή για να περάσει στη πύλη της, η εγκυμονούσα φίλη τους, Ντόρις, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έλειψε μερικά λεπτά για να πάει στην τουαλέτα. Την ίδια στιγμή, και η Ιωάννα Τούνη είχε απομακρυνθεί για να βλέπει τη φίλη τους.

Κλαίγοντας λοιπόν εξήγησε η influencer, πως οι δύο τους επέστρεψαν άμεσα, ωστόσο υπάλληλος του αεροδρομίου στο Λονδίνο, τους απαγόρεψε να οδηγηθούν στην πύλη και έτσι παρέμειναν πίσω.

Το ξέσπασμα από το αεροδρόμιο του Λονδίνου

«Είμαι πολύ συγχυσμένη, στεναχωρημένη και ψάχνω πως θα φτάσω σπίτι… Μόλις ηρεμήσω θα σας κάνω βίντεο να τα εξηγήσω όλα αναλυτικά», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

Στη συνέχεια, η influencer δημοσίευσε ένα αναλυτικό βίντεο στο Tik Tok, εξηγώντας όλη την ταλαιπωρία που υπέστη στο αεροδρόμιο, καθώς και αναλυτικά τις κινήσεις της παρέας της, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο κοπέλες να χάσουν την πτήση τους και να ψάχνουν για μια νέα.

«Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη… Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου… Δεν ξέρω πως να σου περιγράψω καλύτερα το όλο σκηνικό… Μόλις ηρεμήσω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανά σε ό,τι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικά… Γράψε μου τι θα έκανες στη θέση μου και αν μπορώ να κινηθώ νομικά κάπως», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

@j.touni

Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair

♬ original sound – Ioanna Touni



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!