Ιωάννα Τούνη: Έντονες αντιδράσεις για τα φιλιά στο στόμα με τον γιο της – «Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα πάει σύννεφο»


Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να δημοσιεύει τακτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοφιλής influencer, που έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023, βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, καθώς ο μικρός Πάρης έχει γίνει το επίκεντρο της ζωής της.

Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου, η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια σειρά τρυφερών στιγμιότυπων με τον γιο της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, εμφανίζεται να φιλάει τον γιο της στο στόμα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το σχόλιο: «Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. P.S: συμπεθέρες μου, έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα… καταλαβαίνετε πως λιώνω».

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της ακολούθους, οι οποίοι καταδίκασαν το φιλί στο στόμα ως ακατάλληλο. Πολλοί σχολίασαν πως τέτοιου είδους ενέργειες παραβιάζουν τα προσωπικά όρια του παιδιού, ενέχουν κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων και ενδέχεται να συντελέσουν στην ανάπτυξη ψυχολογικών συμπλεγμάτων, όπως το Οιδιπόδειο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που της έγραψαν κάτω από την φωτογραφία:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!