Ιωάννα Τούνη: Θύελλα αντιδράσεων για βίντεο από τις διακοπές της στο Tik Tok – Τα επικριτικά σχόλια για την «ιδιωτική παραλία»


Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κέρκυρα κάνοντας μια νέα απόδραση με τους κολλητούς της φίλους και την οικογένειά της. Το υλικό, ωστόσο που δημοσίευσε η Influencer στο Tik Tok από τις διακοπές της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, η Τούνη είχε νοικιάσει για τη διαμονή της στην Κέρκυρα μια άνετη βίλα με πολλά δωμάτια, πισίνα στον εξωτερικό χώρο και «ιδιωτική» παραλία, όπως ανέφερε και η ίδια σε βίντεό της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ξενάγηση στους ακόλουθούς της δείχνοντας, πως μπορεί να οδηγηθεί κανείς από το σπίτι στην «ιδιωτική» παραλία.

Τα σχόλια κάτω από βίντεο της Ιωάννας Τούνη από το ταξίδι της στην Κέρκυρα

«Εσύ ήξερες, ότι η βίλα μας εδώ πέρα περιλαμβάνει και ιδιωτική παραλία;», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

@j.touni

Το αγαπημένο μου κομμάτι του σπιτιού🥹❤️ #fyp #foryou #tour #private #beach #corfu #viral

♬ original sound – Ioanna Touni

Τα σχόλια κάτω από το εν λόγω βίντεο της Influencer ήταν πολλά και αρκετά μάλιστα ήταν επικριτικά με τον κόσμο να τονίζει, πως δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες. Από τη μεριά της η Ιωάννα Τούνη απάντησε δημόσια σε πολλούς από τους επικριτές με αρκετά καυστικό τρόπο.

«Ρε Ιωάννα δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες παιδί μου!!», γράφει ακόλουθος στην Ιωάννα Τούνη με την ίδια να απαντάει: «Έλα να στήσεις την ομπρέλα σου τότε στο ένα μέτρο κάτω από το σπίτι μας».

Άλλο σχόλιο κάτω από βίντεο της Ιωάννας Τούνη αναφέρει: «Ιδιωτική παραλία δεν υπάρχει η θάλασσα δεν πουλιέται». Η απάντηση της Influencer στο σχόλιο ήταν: «Πάρε τη βάρκα σου και έλα».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!