Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τουρνέ… στην Ευρώπη


Απόδραση στο Λονδίνο και στο Βερολίνο για τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση, με αφορμή τις συναυλίες αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ταξίδι σε Λονδίνο και Βερολίνο έκαναν πρόσφατα ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση. Το ζευγάρι άφησε τον καύσωνα της Αθήνας και βρέθηκε με φθινοπωρινή αμφίεση στο πολύβουο Λονδίνο όπου απόλαυσε τη συναυλία που έδωσαν οι Green Day και η Pink.

Παράλληλα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να κάνουν βόλτες στη βρετανική πρωτεύουσα μακριά από τα φλας, όπως και στο Βερολίνο, που ήταν ο επόμενος προορισμός τους, με τη μνήμη του κινητού τους να γεμίζει με πολλές φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες ανέβασαν στα social media.

Οι δύο ηθοποιοί, που φέτος κλείνουν δύο χρόνια σχέσης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Η πρώτη γνωριμία εξελίχθηκε σε φιλία και αργότερα σε ερωτική έλξη.

Όταν έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να διαφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή. Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, ωστόσο η πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Αναστασία -μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου οι δυο τους εμφανίζονται με μαγιό ήταν μια κίνηση που δείχνει ότι το ζευγάρι αρχίζει να εξωτερικεύει τη σχέση του.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φέτος, με την ερμηνεία της στη σειρά «Ναυάγιο» στο Μega αλλά και στο θεατρικό «Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι» του Τενεσί Ουίλιαμς, κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Ι. Παπαζήσης με τον ρόλο του στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο όρκος» της ΕΡΤ αλλά και μέσα από το ERTflix κατάφερε να συνεπάρει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!