Ιουλία Καλλιμάνη: «Δεν έχω αναμνήσεις από τον πατέρα μου, αλλά έχω μια εικόνα χαραγμένη στη μνήμη μου»


Ο Κωνσταντίνος Καμέας φιλοξένησε την Ιουλία Καλλιμάνη στην εκπομπή “Status” που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στο Astra TV.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για την επώδυνη απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή.

Συγκεκριμένα, η Ιουλία Καλλιμάνη αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου έφυγε στις 28 Σεπτεμβρίου 1992, και δύο μέρες αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου, έκλεινα τα δύο μου χρόνια. Δεν έχω αναμνήσεις από εκείνον, αλλά μια εικόνα παραμένει χαραγμένη στη μνήμη μου. Δεν είμαι σίγουρη αν είναι πραγματικότητα ή αν την είδα σε όνειρο, καθώς ήμουν πολύ μικρή. Όταν κλείνω τα μάτια, μου φαίνεται αληθινή».

«Καθώς μεγάλωνα, δεν ένιωσα την απουσία του, καθώς έλαβα πολλή αγάπη από τη μητέρα μου και την οικογένειά της. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου η απουσία του πατέρα ήταν φυσική για μένα. Η μητέρα μου ανέλαβε και τους δύο ρόλους, οπότε δεν ένιωσα το κενό. Αργότερα, μιλώντας με ψυχολόγο, συνειδητοποίησα ότι έψαχνα τον πατέρα μου στις σχέσεις μου» πρόσθεσε η Ιουλία Καλλιμάνη.

«Δεν γνώριζα τι σημαίνει να έχεις πατέρα, δεν είχα αυτό το πρότυπο. Δεν μου έλειπε, γιατί δεν το είχα ζήσει. Ωστόσο, μέσα από συζητήσεις με τον ψυχολόγο μου, διαπίστωσα ότι άνθρωποι που χάνουν ή εγκαταλείπονται από τον πατέρα τους, συχνά δημιουργούν εξαρτητικές σχέσεις ή αισθάνονται απόρριψη» συνέχισε η τραγουδίστρια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!