Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας έγινε μητέρα 1,5 χρόνο μετά την ατυχή εγκυμοσύνη της


Μητέρα έγινε η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, κάνοντας γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αγοράκι απέκτησε η κόρη της τραγουδίστριας και ο σύντροφος της, το οποίο μάλιστα θα λέγεται Οδυσσέας.

Η ανάρτηση της Ήρας Κατσαντώνη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου μου @panagiotispsathas που ήταν δίπλα μου με απόλυτη σιγουριά σε όλο αυτό το μακρύ ταξίδι… χωρίς εκείνον τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο… είμαι ευγνώμων», έγραψε η Ήρα Κατσαντώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Υπενθυμίζεται, πως το ταξίδι της Ήρας Κατσαντώνη στη μητρότητα, ξεκίνησε το 2022, ωστόσο τον Απρίλιο του 2023 η ίδια είχε μοιραστεί μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

«Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Κι όμως, όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει», είπε πει σε συνέντευξή της στον Alpha.

Ενάμιση χρόνο μετά, η κόρη της Ελπίδας δίνει ένα ηχηρό μήνυμα, ξεπερνώντας το πένθος και τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε, καθώς σήμερα είναι μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, Οδυσσέα.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!