Ισπανός πατέρας προσφέρει 5.000 ευρώ για να βρει δουλειά ο γιος του

Περισσότερες από 20 εταιρείες απάντησαν στην αγγελία.


Περισσότερες από 20 εταιρείες απάντησαν στην αγγελία που τοποθέτησε ένας συνταξιούχος σε τοπική εφημερίδα της Σαραγόσα και στην οποία δηλώνει ότι θα προσφέρει το πόσο των 5.000 ευρώ σε όποιον προσλάβει τον 39χρονο γιο του. Η αγγελία στην εφημερίδα «Εράλντο ντε Αραγόν» έχει ως εξής: «Συνταξιούχος προσφέρει 5.000 ευρώ σε όποια εταιρία προσλάβει τον άνεργο γιο του, ο οποίος είναι υπεύθυνος, σκληρά εργαζόμενος με καλή επαγγελματική εμπειρία και προσόντα».

Ο συνταξιούχος δικηγόρος, ο οποίος έχει επιλέξει να μην δώσει το όνομά του στη δημοσιότητα, δήλωσε ότι ο γιος του έχει ένα πεντάχρονο παιδί και είναι άνεργος από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Διευκρίνισε ότι με αυτό που έκανε ελπίζει να δοθεί στο γιο του μια ευκαιρία να αποδείξει την επαγγελματική του αξία. Χρειάζεται, εξήγησε στην εφημερίδα «Ελ Παΐς», κάτι να τον ξεκολλήσει από τον «βάλτο» της ανεργίας. Σύμφωνα με τον Ισπανό συνταξιούχο οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία δεν έκαναν καμία αναφορά στο ποσό των 5.000 ευρώ και ζήτησαν απλά να δουν το βιογραφικό του γιου του.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε εν αγνοία του άμεσα ενδιαφερόμενου. Όταν ο άνεργος γιος έμαθε τι έκανε ο πατέρας του έγινε έξαλλος. «Θύμωσε γιατί αισθάνθηκε ντροπή. Ωστόσο το συζητήσαμε και τελικά πείστηκε για τις προθέσεις μου και μου είπε ότι είμαι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο». Η ανεργία στην Ισπανία κυμαίνεται στο 23% και μόνο τον Αύγουστο χάθηκαν 134.000 θέσεις εργασίας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!