Ηθοποιοί τραγουδούν Μίκη Θεοδωράκη

Στις 27/3 στο Badminton.


Στις 27/3 στο Badminton.

Στις 27/3 στο Badminton.

Στις 27/3 στο Badminton.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:
Γιάννης Ζουγανέλης,Κάκια Ιγερινού,Κωνσταντίνος Καζάκος,Λάκης Κομνηνός,Εύα Κοταμανίδου,Ηλίας Λογοθέτης,Μπέσσυ Μάλφα,Νατάσσα Μανίσαλη,Όθων Μεταξάς,Ευαγγελία Μουμούρη,Μέμος Μπεγνής,Αλέξανδρος Μπουρδούμης,Μάνια Παπαδημητρίου,Μαριάννα Πολυχρονίδη,Άκης Σακελλαρίου,Δημήτρης Σταρόβας,Ελένη Φιλίνη,Άννα Φόνσου,Ρένος Χαραλαμπίδης,Τάκης Χρυσικάκος και η Δώρα Χρυσικού.
Η παγκόσμια ημέρα θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου.
Την ημέρα αυτή επέλεξαν η Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και το Θέατρο Badminton για να εγκαινιάσουν τη συνεργασία τους.
Στις 27 Μαρτίου 2012, διακεκριμένοι και αγαπημένοι ηθοποιοί του ελληνικού θεάτρου θα αποδώσουν σπουδαία τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη. Τραγούδια που ξεκίνησαν τη ζωή τους από μία σκηνή θεάτρου ή εξυπηρέτησαν αρχικά τις ανάγκες μίας κινηματογραφικής ταινίας, όπως τα:«Ένα δειλινό», «Στα περβόλια», «Το γελαστό παιδί», «Άνοιξε λίγο το παράθυρο», «Στρώσε το στρώμα σου», «Μαργαρίτα μαγιοπούλα» κ.α. Τραγούδια από ταινίες και θεατρικά έργα αλλά και τραγούδια που ερμήνευσαν θρυλικά ονόματα όπως οι Beatles, η Shirley Bassey, η Μελίνα Μερκούρη, η Τζένη Καρέζη και τόσοι άλλοι.
Η συναυλία θα αποτελείται από μουσική, λόγο και εικόνα, καθώς θα προβάλλονται σκηνές από ταινίες, ενώ θα ζωντανεύσουν επί σκηνής, σε μορφή θεατρικού αναλογίου, αποσπάσματα από τις θεατρικές παραστάσεις για τις οποίες γράφτηκαν τα τραγούδια.
Η συναυλία στηρίζει «Το Σπίτι του ηθοποιού».
Ώρα Έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 10/15/20/25/30€
Προπώληση:
210 88 40 600| ticketnet.gr | viva.gr 13855
Καταστήματα: Public, Metropolis, Forthnet



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!