Jessica Jurado: Η Πατρίτσια Μπράτσο της «Παολίνα» πέθανε σε ηλικία 55 ετών – Το «αντίο» της Γκαμπριέλα Σπάνικ


Η «Παολίνα», γνωστή και ως «Σφετερίστρια» (La Usurpadora), είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μεξικανικές τηλενουβέλες, παραγωγής του 1998. Η σειρά σημείωσε παγκόσμια απήχηση, έχοντας προβληθεί σε 120 χώρες και μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες.

Στην Ελλάδα, η δημοφιλής σειρά μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 1999, κερδίζοντας το κοινό από την πρώτη στιγμή. Από τότε, έχει επαναπροβληθεί αρκετές φορές από διάφορα ελληνικά κανάλια, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικότητά της.

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστή μια θλιβερή είδηση που αφορά μία από τις βασικές ηθοποιούς της σειράς. Η Jessica Jurado, η οποία είχε ενσαρκώσει τον ρόλο της Πατρίτσια Μπράτσο, απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών, λίγο πριν από τα γενέθλιά της. Αν και οι λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστες, σύμφωνα με τη Wikipedia, η αιτία αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς.

Η Jessica Jurado, μεξικανή ηθοποιός που κατέκτησε τις καρδιές του κοινού τη δεκαετία του ’90, έπαιξε καθοριστικούς ρόλους σε πολλές δημοφιλείς σαπουνόπερες. Ο ρόλος της στην “Παολίνα” ως σύζυγος του Ροντρίγκο, την καθιέρωσε ως μία από τις αξέχαστες παρουσίες του είδους.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Γκαμπριέλα Σπάνικ, που υποδύθηκε τις δίδυμες αδερφές Πάολα και Παολίνα, αποχαιρέτησε τη συμπρωταγωνίστριά της με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram. “Η καρδιά μου είναι βαριά από θλίψη, καθώς μία ταλαντούχα ηθοποιός που συνεργάστηκε μαζί μου στο La Usurpadora έφυγε από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Jessica Jurado. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που δουλέψαμε μαζί και θα τη θυμάμαι πάντα με σεβασμό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Jessica,” έγραψε η Σπάνικ.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!