Κ.Βήτα,Φαφούτη,Μαριώ,Κηλαηδόνης,Δεληβοριάς στο Φεστιβάλ των “Αναιρέσεων”

Στη Γεωπονική Σχολή.


Το φεστιβάλ των Αναιρέσεων έχει ένα δικό του τρόπο να παρουσιάζει κάθε χρόνο καλλιτεχνικά ρεύματα και μουσικούς που υπηρετούν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και δημιουργίας. Φέτος το τριήμερο  που υπόσχεται δυνατό ήχο & ζωντάνια έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στην μία από τις 2 σκηνές του φεστιβάλ, θα ανέβει το Βρετανικό συγκρότημα των Gang Of Four, το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώ το live θα ανοίξουν οι Victory Collapse και τους Gang of Four θα ακολουθήσουν τα “Μωρά στη Φωτιά” του Στέλιου Σαλβαδόρ.
Ταυτόχρονα στην άλλη σκηνή του φεστιβάλ θα στήνεται ένα μεγάλο πάρτι από τους Burger Project, τους Imam Baildi και τους Wedding Singers.
Το Σαββάτο 8  Ιουνίου, ο Λόλεκ παρουσιάζει κομμάτια από τη νέα του δουλειά, αφιερωμένη στο Μάρκο Βαμβακάρη και τραγούδια του από τους δίσκους “Alone” και “Αχινός”, ενώ λίγο αργότερα η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της, θα φέρουν το ξόρκι “Kookoobadi” στο φεστιβάλ δίνοντας το σύνθημα για το πάρτι της βραδιάς. Μετά θα έρθει ο ηλεκτρονικός λυρισμός του Κ.ΒΗΤΑ και τη βραδιά θα κλείσουν οι Pad Trio, το νέο sound system της Αθήνας με ένα πρόγραμμα βασισμένο στα groove, το freestyle, τα break beats και το hip hop.

Την παράλληλη σκηνή των “Αναιρέσεων” θα ανοίξουν οι Υπεραστικοί, διαμορφώνοντας το κλίμα για την εμφάνιση της Μάρθας Φριντζήλα με τους The Kubara Project, σε ένα πρόγραμμα όπου θα ακουστούν τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων και ξένων συνθετών των δύο τελευταίων αιώνων, καθώς και παραδοσιακά κομμάτια της Ελλάδας και του κόσμου.

Όμως ένα βράδυ του Σαββάτου θέλει ρεμπέτικο και λαϊκό γλέντι για αυτό και η Μαριώ θα αναλάβει δράση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς πρώτα και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μετά, θα μοιραστούν τη σκηνή σε μια συνάντηση που θέλουν να μείνει αξέχαστη στο κοινό. Παράλληλα στην άλλη σκηνή των Αναιρέσεων θα ανέβουν οι Elektrobalkana  για ένα τζαμάρισμα μουσικών με πολλές επιρροές και τάσεις από την Ανατολή ως τη Δύση, μέχρι να δώσουν τη σκυτάλη αρχικά στους JazzMatazz και μετέπειτα στους Swing Shoes και τη Sugahspank!

 Info

Από 07 Ιουλίου 2013 έως τις 9 Ιουνίου.

Ώρα: 21:30.

Στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών, Ιερά οδός 54, Ελαιώνας.

Ημερήσια Είσοδος 5 €. Πληροφορίες: www.anaireseis.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!