Καμένα Βούρλα: Ηλικιωμένος κατήγγειλε ότι η 50χρονη οικιακή βοηθός είχε κλέψει αντικείμενα από το σπίτι του – «Αδερφούλα μου, εγώ θα σου τα φτιάξω όλα» – ΒΙΝΤΕΟ


Μετά τη σύλληψη της 50χρονης οικιακής βοηθού για τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας, αναμένεται να ξεκινήσει η αναζήτηση της αλήθειας στα δικαστήρια. Ο σύζυγός της συλληφθείσης αρνείται να μιλήσει, ενώ η κοινότητα στα Καμένα Βούρλα παραμένει διχασμένη.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία με τη σύλληψη της 50χρονης

Οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται αναστατωμένοι, με κάποιους να δηλώνουν πως οι εξελίξεις δεν τους εξέπληξαν, ενώ άλλοι αδυνατούν να πιστέψουν τις κατηγορίες που βαραίνουν τη γυναίκα, η οποία φρόντιζε μια ηλικιωμένη κυρία.

Σε κάθε περίπτωση, η τοπική κοινωνία είναι μουδιασμένη από τις αποκαλύψεις, την ώρα που οι αρχές προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα της μυστηριώδους υπόθεσης.

Καταγγελία ηλικιωμένου για κλοπή χρυσαφικών από την 50χρονη

Την ίδια ώρα, ενας ηλικιωμένος κατήγγειλε, μέσω της εκπομπής του Mega «Live News» για κλοπή την οικιακή βοηθό. Όπως λέει, τον είχε κλέψει… Του είχε πάρει τις βέρες, τα ρόλογια και τα χρυσαφικά της γυναίκας του.

Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή η γυναίκα του αρρώστησε και πήγε η 50χρονη να την φροντίσει, Ο ηλικιωμένος την κατηγόρησε ότι του έκλεψε τα ρολόγια και τα χρυσαφικά του, εκείνη το παραδέχτηκε.

Την απείλησε ότι αν δεν τα επιστρέψει θα πάει στην αστυνομία. Εκείνη, του έδωσε πίσω τα αντικείμενα που είχε κλέψει, ωστόσο του επέστρεψε τα κλοπιμαία κάποιων άλλων.

«Δεν φρόντιζε απλώς. Ερχόταν σφουγγάριζε, έλεγε: ”αδερφούλα μου εγώ θα σου τα φτιάξω όλα”. Λέγαμε και εμείς είναι μία γυναίκα δεν την ξέραμε σχετικά ότι είναι…

»Μας τα πήρε αυτά και μετά από λίγες ημέρες, αφού τα πήρε μου λέει η γυναίκα μου ότι ξέρεις μου έχει πάρει τις βέρες, τα δαχτυλίδια και τα ρολόγια. Το παραδέχτηκε και μου έφερε ένα μπολ με ένα ρολόι μέσα και κάτι άλλα μπιμπελό ψεύτικα και μου λέει ο αστυνομικός αυτό το ρολόι είναι χρυσό.

»Λέω δεν με ενδιαφέρει η γυναίκα μου δεν το θέλει είναι ξένο. Δεν ήταν δικό μας, από τα δικά δεν μας έφερε τίποτα άλλο. Της έλεγε της γυναίκας μου θα στα φέρω, θα σου φέρω το δαχτυλίδι και μας έφερε ένα ρολόι μόνο, το οποίο δεν ήταν δικό μας».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!