Κατερίνα Καινούργιου: Ευχήθηκε on air στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, έπειτα από την γέννηση και του δεύτερου παιδιού τους. Όπως έγινε γνωστό χθες (2/7), η παρουσιάστρια έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ζευγάρι για τον ερχομό του δεύτερου γιου τους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Να πούμε να της ζήσει. Έπεσα έξω στις προβλέψεις μου γιατί έλεγα ότι είμαι σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι. Αγοράκι έκανε λοιπόν, για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύζυγό της. Γερός και καλότυχος να είναι ο μπέμπης τους».

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγο καιρό, κατά την διάρκεια της εκπομπής της, είχε κάνει την δική της πρόβλεψη για το φύλο του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Τότε η παρουσιάστρια είχε πει: «Έτοιμη να γεννήσει. Εγώ πιστεύω ότι είναι κορίτσι! Αυτό πιστεύω από την κοιλιά. Συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά. Πολύ ωραία κοιλίτσα, με το καλό! Γερό και καλότυχο να είναι και πιστεύω ότι είναι κορίτσι».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!