Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή αποκάλυψη για τον σύντροφό της – «Έφυγα για να μην τον ξυπνήσω»


Η Κατερίνα Καινούργιου τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μιλάει συχνά ανοιχτά για την περίοδο αυτή της ζωής της και δεν κρύβει την ευτυχία της.

Στην σημερινή (8/10) εκπομπή της «Super Κατερίνας», μίλησαν για την χθεσινή συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με την Κατερίνα Καινούργιου, στη διάρκεια της συζήτησης, να κάνει μία τρυφερή αποκάλυψη για τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Επειδή είδα την χθεσινή συνέντευξη… Τι έπαθα, εγώ είχα ένα event και μετά γύρισα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έφυγα για να μην ξυπνήσω και τον Παναγιώτη και πήγα μέσα στο σαλόνι και κάθισα και είδα τον Αρναούτογλου».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας την ρώτησε αν κοιμούνται μαζί, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Μαζί κοιμόμαστε, αφού είμαστε ζευγάρι».

«Είδα και το απόσπασμα για την Μαρία Μπακοδήμου, το πώς απάντησε ο Σεργουλόπουλος. Απάντησε και πάλι με πολύ σεβασμό, γι’ αυτό σας λέω ότι μου άρεσε ο Φώτης χθες», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!