Κατερίνα Σαλακά: Καταγγέλλει δημόσια την Μαρίνα Σάττι – «Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα»


Το βράδυ της Κυριακής (8/9) η Μαρίνα Σάττι έδωσε μία μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό. Η γνωστή NLP trainer και tiktoker Κατερίνα Σαλακά βρέθηκε στην εκδήλωση, ωστόσο δεν της επέτρεψαν την είσοδο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μέσα από το προφίλ της στην πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Σαλακά και η Μαρίνα Σάττι είχαν συνεργαστεί φέτος, με την tiktoker να της δίνει κάποια αποσπάσματα από βίντεό της, προκειμένου να τα βάλει η τραγουδίστρια σε κομμάτι της.

Όπως κατήγγειλε η NLP trainer στα βίντεο που ανέβασε, πριν από λίγες ώρες στο TikTok, παρ’ ότι είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με την καλλιτέχνιδα και την ομάδα της για να εμφανιστεί στο show, φτάνοντας στην συναυλία δεν της επέτρεψαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σαλακά, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση, ότι δεν θα είμαι μαζί τους. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο!

Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει τύχει ξανά τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με την Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή την στιγμή η Μαρίνα Σάττι, η συνεργάτιδά μου και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο!».

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka
@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka
@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Σε άλλο βίντεο, η tiktoker, εμφανώς αναστατωμένη, είπε: «Στην ζωή μου ολόκληρη δεν μου έχει τύχει να μου φερθούν τόσο άσχημα… Τέτοιο πράγμα πραγματικά στην ζωή μου δεν μου έχει τύχει ποτέ! Ποτέ και εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει ξανά τέτοιο πράγμα και τέτοια άσχημη συμπεριφορά από συνεργάτη!».

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!