Κατερίνα Σαλάκα: «Θα σας αποκαλύψω κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν από όσους με ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα»


Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν την Κατερίνα Σαλακά στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4».

Η δημοφιλής life coach, γνωστή για τις αισιόδοξες διατυπώσεις της στο TikTok, μίλησε για την προσωπική της πορεία και αποκάλυψε τον λόγο που κάποτε προτιμούσε να ντύνεται στα μαύρα.

«Θα σας αποκαλύψω κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν από όσους με ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα τα τελευταία χρόνια. Όταν ήμουν νεότερη, όπως πολλοί νέοι, ντυνόμουν καθημερινά στα μαύρα, σε σημείο που με αποκαλούσαν Μαύρο Πάνθηρα», ανέφερε η Κατερίνα Σαλακά.

«Μου άρεσε πολύ να φοράω μαύρα ρούχα, ήταν και μια εύκολη επιλογή. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για λόγους ασφάλειας και για να έχουν μια απλή γκαρνταρόμπα. Με τα χρόνια, όμως, συνειδητοποίησα ότι εκτός από τη μόδα, όταν ντύνεσαι στα μαύρα θέλεις να περνάς απαρατήρητος και υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα στο υποσυνείδητο», παραδέχτηκε η δημοφιλής life coach.

«Όταν όμως άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου και άλλαξα την προσέγγισή μου, αποφάσισα ότι δεν ήθελα πια να περνώ απαρατήρητη αλλά να απολαμβάνω και να ζω τη ζωή μου. Τότε πρόσθεσα χρώμα στη γκαρνταρόμπα μου», κατέληξε η Κατερίνα Σαλακά.

Επιπλέον, η Κατερίνα Σαλακά αναφέρθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε τον Τάκη Ζαχαράτο να την υποδύεται στις παραστάσεις του: «Όταν το είδα, έκλαιγα για μια ολόκληρη μέρα. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Ακόμα και τώρα, αναφερόμενη σε αυτό, συγκινούμαι», δήλωσε στη μεσημεριανή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!