Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη με έκανε να ανακαλύψω τη θηλυκή μου πλευρά»


Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», την Κυριακή 23 Μαρτίου, και μίλησε ανοιχτά για την τηλεοπτική της πορεία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τη γυναίκα που τη βοήθησε να αγκαλιάσει τη θηλυκή της πλευρά: την Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση ένιωθε την ανάγκη να δείχνει πιο «δυναμική», παραμερίζοντας τη θηλυκότητά της. «Παλαιότερα, ήθελα να αποτάξω τη θηλυκή μου πλευρά, να είμαι πιο δυναμική, αλλά τελικά κατάλαβα ότι αυτό ήταν μια άμυνα», εξομολογήθηκε.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της. «Όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση, έβγαινα με φούτερ και άβαφη. Με έβλεπε η Ελένη και μου έλεγε “Πού πας έτσι;”. Μου τόνιζε πως είμαστε άνθρωποι της τηλεόρασης και πρέπει να φροντίζουμε την εικόνα μας. Ήταν εκείνη που με έκανε να έρθω σε επαφή με τη θηλυκή μου πλευρά και να την αγκαλιάσω», παραδέχτηκε.

Η Κατερίνα δεν δίστασε να μιλήσει και για την έντονη κριτική που έχει δεχτεί στην πορεία της. «Τελικά, την κριτική δεν την αποφεύγεις. Οπότε, καλύτερα να πας όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται», τόνισε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!