Και η Αθήνα τραγουδάει μαζί σας κατά της βίας των Γυναικών σε μια εκδήλωση Ζωής

ΣΤΟ ξενοδοχείο ALILA γινόμαστε μια αγκαλιά προστασίας απέναντι σε κάθε….χαστούκι βίας στην ψυχή ή στο…πρόσωπο που ντρέπεται να σε δει στα μάτια και να φωνάξει ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ… ΒΟΗΘΕΙΑ!
Επιλέγω ζωή…ΕΣΥ?


Η γνωστή παρέα του Επιλέγω Ζωή σε συνεργασία με την μπουτίκ CHIC σας περιμένει όλους σε ένα πολύ διαφορετικό fashion show, σε μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά την ερχόμενη Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο ALILA στο Φαληράκι Ρόδου στις 19.00 μ.μ !!
Η παρέα του Επιλέγω Ζωή μας έστειλε με το δικό της τρόπο την ενημέρωση για το
ένα διαφορετικό από τα άλλα δελτία τύπου και σας το διαφορετικό fashion show και το δημοσιεύουμε αυτούσιο.

ΕΠΙΛΕΓΩ-ΖΩΗ-400x2002

« Μία βραδιά όπου οι Γυναίκες του Επιλέγω Ζωή λένε δυνατά ΟΧΙ στην σωματική και ψυχολογική κακοποίηση των γυναικών!!
Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις όπου και τα άλλα μας < <μισά>> σε αυτόν τον πλανήτη συμμετέχουν ενεργά μαζί μας παίζοντας σαξόφωνο, χορεύοντας, τραγουδώντας, κλικάροντας τις στιγμές με μουσική σαν dj ή σαν χορευτές τάγκο!!
14 γυναίκες του νησιού μας για εκείνη την βραδιά γίνονται μοντέλα και κάνουν πασαρέλα με ρούχα της μπουτίκ CHIC (Αφάντου) για την κολεξιόν χειμώνας 2014-2015, ενώ ο Βαλάντης τραγουδά ζωντανά για όλους εσάς!!

Ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός μαζί μας δίνει το παρών στην συντροφιά του ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ και η Coffee plus προσφέρει κοκτέιλ σε όλους τους φίλους που θα παρακολουθήσουν μια μοναδική βραδιά αλλά και τα ειδικά βίντεο που επιμελήθηκε η Εμμανουέλα!!
Η Αναστασία, η Φλώρα, η Αλιέ, η Κατερίνα, η Φανή, η Κατερίνα, η Τασούλα, η Πόπη, η Μικέλα, η Ελένη, η Άννα, η Βιβή, η Σαμπρίνα, η Δώρα μεταμορφώνονται με την πολύτιμη βοήθεια του Πάνου Ρουμελιώτη, της Παρασκευής Σαλαμαστράκη και του Δημήτρη Μπιλιά !!

10468345_10205098406164689_6362755254744207633_n

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μοναδική σας < <υποχρέωση>> να φέρετε μαζί σας μια δώρο επιταγή από οποιοδήποτε κατάστημα συνεργάζεστε (για τρόφιμα, ηλεκτρικά είδη, πιατικά, ρουχισμό, σχολικά, λευκά είδη) ή κάποιο αντικείμενο που θα ντύσει με αγάπη τον ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ!!

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (υγειονομικό υλικό, σφουγγάρια, pampers για ενήλικες καθαριστικά και χαρτικά) για το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ).

1901155_10205098387284217_6145251208824113216_n

Η συντροφιά του ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ ευχαριστεί ήδη θερμά τις επιχειρήσεις του νησιού που διατηρώντας την ανωνυμία τους πρόσφεραν μονωτικά και χρώματα, ηλεκτρολογικό υλικό, έπιπλα (κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, τραπεζαρία), Ηλεκτρονικά είδη (tablet, υπολογιστή, τηλεόραση), τρόφιμα, αφυγραντήρα, ρουχισμό (ΟΧΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ), σχολικά βοηθήματα….

Ιδιαιτέρα ευχαριστώ στην Μαίρη (σαν μέλος του ΕΠΙΛΕΓΩ υπογράφει με το μικρό της όνομα) που προσφέρει έναν ζωγραφικό της πίνακα να πλειοδοτηθεί για τις ανάγκες των γυναικών που φιλοξενούνται στον ξενώνα!»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!