Keira Knightley και Kate Winslet κλέβουν τις εντυπώσεις στη Βενετία!

Και οι δυό τους ήταν υπέροχες στο κόκκινο χαλί!


Και οι δυό τους ήταν υπέροχες στο κόκκινο χαλί!

Και οι δυό τους ήταν υπέροχες στο κόκκινο χαλί!

Και οι δυό τους ήταν υπέροχες στο κόκκινο χαλί!

Η γιορτή του κινηματογράφου στη Βενετία καλά κρατεί, αφού για ακόμη μια χρονιά τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλυγουντ έδωσαν το παρών και εντυπωσιάζουν καθημερινά με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!
Τελευταίες εμφανίσεις που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν αυτές της Keira Knightley και της Kate Winslet, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής ως οι πιο καλοντυμένες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φέτος.
keira
Η Keira Knightley, που προωθεί τη νέα της ταινία “A Dangerous Mind”, εμφανίστηκε με μακρύ φόρεμα Valentino σε χρυσές αποχρώσεις και αμέσως συγκέντρωσε επιφωνήματα θαυμασμού με την κομψότητα και το ιδιαίτερο στυλ που πάντα έχει. Η συμμετοχή της στην ταινία “A Dangerous Mind” θεωρείται από τις πιο ενδιαφέρουσες της φετινής χρονιάς, αφού όλοι μιλούν για την ωριμότητα που έχει αποκτήσει ως ηθοποιός.
winslet
H Kate Winslet από την άλλη μεριά, επένδυσε σε πιο σέξυ εμφάνιση, αφού ανέδειξε τη χυμώδη σιλουέτα της με ένα φόρεμα Stella McCartney, προωθώντας τη νέα της ταινία “Carnage”, για την οποία ήδη ακούγονται τα καλύτερα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Roman Polanski μαζί με τους Jodie Foster, Cristoph Waltz και John C.Reilly.
Και έπεται συνέχεια!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!