Κεραμεικός: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες


Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε αλλοδαπούς στον Κεραμεικό, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/09), βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας καταγράφηκαν στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις 10:00 το πρωί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας αλλοδαπός γεωργιανής καταγωγής, πιάστηκε στα χέρια με 3 αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο ίδιος, φεύγει από το σημείο και επιστρέφει έπειτα από περίπου 40 λεπτά, με ένα όπλο στα χέρια, με το οποίο πυροβόλησε έναν 36χρονο Αλβανό, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.

Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ ο 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία από το σημείο συνέλλεξε 6 κάλυκες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό 3 ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, ανέφεραν πως στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά που αφορούσαν την διακίνηση ναρκωτικών.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!