Κέρκυρα: «Μου ζήτησαν να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι» – Τι ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων που κατηγορείται για απάτη


Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία οδηγού τουριστικού λεωφορείου στην Κέρκυρα ότι σε βενζινάδικο που πήγε για να γεμίσει το όχημά του του με καύσιμα και έπεσε θύμα απάτης. Σε βίντεο που προβλήθηκε φαίνεται η στιγμή που απομακρύνεται ο οδηγός και η αντλία βγαίνει από το ρεζερβουάρ του οχήματος και να μπαίνει σε ένα μπιτόνι που ήταν κρυμμένο ανάμεσα στις αντλίες.

Ο μετρητής συνεχίζει να γράφει κανονικά, χωρίς όμως να μπαίνουν καύσιμα στο λεωφορείο. Όσο λείπει από το σημείο ο οδηγός, το πετρέλαιο καταλήγει στο πλαστικό μπιτόνι, που στο τέλος γεμίζει.

«Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι»

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στην Κέρκυρα μίλησε στο LiveNews για το βίντεο ντοκουμέντο και έδωσε εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στην επιχείρησή του. Αρχικά είπε πως του ζητήθηκε να βάλει πετρέλαιο στο μπιτόνι.

«Οι τύποι είναι απατεώνες. Έρχονται εκεί κι εγώ τους έβαλα καύσιμα στο μπιτόνι, δικό τους. Το λεωφορείο επειδή πάρκαρε παντού είχε κάμερες στον καθρέφτη και στις δύο μεριές. Οι αντλίες μου είναι ψηλές, με φώναξε ο οδηγός μέσα από το μαγαζί: “Σταμάτα μην βάλεις άλλο”, μου λέει, “10 ευρώ σου είπα”. Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι».

Ο ιδιοκτήτης του πρατήριου καυσίμων ανέφερε ακόμη ότι ο οδηγός του λεωφορείου ήταν αυτός που του ζήτησε αφού έβαλε πετρέλαιο στο ρεζερβουάρ του λεωφορείου να βάλει και στο μπιτόνι πετρέλαιο. Παράλληλα, αρνείται πως έγινε κλοπή και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είναι το θύμα.

«Είχα μια κόντρα με μια καφετέρια, εγώ στην ουσία έκανα καταγγελία σε μία καφετέρια, του γκρέμισα το μαγαζί γιατί ήταν εντελώς παράνομο κι αυτός από εκείνη την ημέρα έχει… Μία να μου κάνει μήνυση για την πέργκολα, μία μου την έστησε και μου την έπεσαν δύο άτομα μαζί με το παιδί μου, απείλησαν το παιδί μου, ξυλοφόρτωσαν εμένα. Πρώτα το έβαλε στο TikTok και το έκανε και παραποιημένο τελείως. Έχουμε μπλέξει τώρα».

Από τη στιγμή που βγαίνει η μάνικα από το ρεζερβουάρ του λεωφορείου, μέχρι την ώρα που επιστρέφει περνούν -όπως φαίνεται στο βίντεο- 28 δευτερόλεπτα. Ο υπάλληλος κοιτάει όπως φαίνεται πάντα μπροστά για να δει τις κινήσεις του οδηγού και όχι κάτω, στο μπιτόνι που πέφτει το πετρέλαιο.

«Ένα έργο είναι με διαφορετικές ερμηνείες, όπως θέλει ο καθένας το βλέπει. Αυτός το είδε έτσι, ότι εγώ κλέβω πετρέλαιο» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου

«Το έργο είναι φτιαγμένο»

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου πάντως επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον οδηγό.

«Ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου μου λέει: “εγώ δεν το έδωσα το βίντεο πουθενά, εγώ είμαι στην ασφάλεια και μου ρωτάνε αυτά τα πράγματα”. Έργο είναι φτιαγμένο. Διαφορετικές ερμηνείες ο καθένας βγάζει».

Όπως εξηγούν εκπρόσωποι των πρατηριούχων, το πιθανότερο στην περίπτωση που βλέπουμε είναι ο οδηγός να ζήτησε από τους υπαλλήλους να του φουλάρουν το όχημα. Αυτό συνέβη, αλλά ο ίδιος χρειάστηκε να πληρώσει 30 ευρώ επιπλέον από την ποσότητα που του έβαλαν πραγματικά. Το πετρέλαιο που του έκλεψαν, κατέληξε στο μπιτόνι.

«Αυτός έρχεται από την πίσω μεριά, μου λέει: ‘’βάλε πετρέλαιο στο αυτοκίνητο και βάλε και στο μπιτόνι’’. Εγώ έβαλα στο μπιτόνι εκείνη την ώρα και μετά ξαναγύρισα στο αυτοκίνητο αλλά την ώρα αυτή με φώναξε αυτός μέσα από το μαγαζί που το μαγαζί είναι 3 μέτρα απόσταση από τις αντλίες. Γύρισα το κεφάλι μου εκεί να δω κι έχουν βγάλει όλο αυτό το έργο ότι εγώ τους έκλεβα το πετρέλαιο. Ο άλλος, όχι ο ιδιοκτήτης, ο ιδιοκτήτης δεν έχει πει τίποτα. Ο ιδιοκτήτης συνεχίζει κι έρχεται στο μαγαζί».

Δείτε το βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!