Κέρκυρα: Σε κάσα πόρτας έκρυβαν χρήματα μέλη του κυκλώματος εφοριακών – Φωτογραφίες ντοκουμέντα


Φωτογραφίες ντοκουμέντα από κρυψώνα που χρησιμοποιούσε ένα μέλος του κυκλώματος των επίορκων εφοριακών στην Κέρκυρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κούφωμα μίας πόρτας υπνοδωματίου, όπου εκτιμάται ότι τα μέλη του κυκλώματος έκρυβαν χρήματα από την παράνομη δράση τους.

Η… «κρυψώνα» αποκαλύφθηκε από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του εμπλεκόμενου επόπτη.

Σύμφωνα με το mega, που μετέδωσε τις σχετικές φωτογραφίες, σε αυτή την κρύπτη βρέθηκαν συνολικά 7.450 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση εκβιασμού επιχειρηματιών της Κέρκυρας έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ, δύο επόπτες, ένας υπάλληλος και ένας λογιστής. Αύριο αναμένεται να απολογηθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Η οργάνωση αποδομήθηκε από τους «Αδιάφθορους» ύστερα από καταγγελία επιχειρηματία, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξαν και οι διάλογοι μεταξύ των μελών του.

Μία από τις συνομιλίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι αυτή που ακούγεται ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ να λέει ότι αυτό που θέλει είναι να «γεμίσει την τσέπη του».

Σε άλλη συνομιλία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ακούγεται ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ να συνομιλεί με έναν από τους εμπλεκόμενους επόπτες για ένα ραντεβού που έχει κλείσει με έναν φορολογούμενο σε έναν χώρο με σκοπό προφανώς να λάβει χρήματα. Στη συνομιλία ο υποδιευθυντής λέει στον επόπτη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κοιτάξει πρώτα τον χώρο.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!