Κι όλο ανεβαίνει, κι όλο κολλάει

Μιά φούντωση, μια φλόγα, γλυκιά και κολλώδης!


Μιά φούντωση, μια φλόγα, γλυκιά και κολλώδης!

Μιά φούντωση, μια φλόγα, γλυκιά και κολλώδης!

Μιά φούντωση, μια φλόγα, γλυκιά και κολλώδης!

Το θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει και καταλαβαίνουμε οτι ναι το καλοκαίρι αν και με λίγο νάζι και σκέρτσο, τσούπ κάνει την εμφάνιση του. Το θέμα είναι οτι μιάς και είμαστε εθισμένοι με όλα εμείς οι Ελληνάρες και παραδοσιακά θέλουμε παραλία, με σαβουάρ βίβρ ή όχι κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουμε στην πιο κοντινή και καθαρή παραλία για να βρέξουμε τον επιδέξιο μας.
Ο φραπές έδωσε επάξια τη θέση του στον φρέντο, η ρακέτα πάει σύννεφο, μη τη ξαναπώ αυτή τη λέξη για να μην πλακώσει πάλι η μαύρη καταχνιά, τα κορίτσια με τα μικροσκοπικά μαγιώ και τους λευκούς (ακόμα) επιδέξιους κάνουν την εμφάνισή τους και συζητάνε για τον Χόντο και τις προσφορές του, το καλύτερο γαλλικό, τα χρώματα της φετινής μόδας και το τεκνό που κάνει την εμφάνιση του στο ακρογιάλι.
Τα αγόρια πάλι, δεν ξενυχτάνε με ένα μυστικό, ούτε πίνουν μπάφους και παίζουν πρό, απλά μιλάνε για τα μεταγραφικά και ρεμβάζουν τους επιδέξιους του εκάστοτε θυληκού καθώς και το τί κατέκτησαν εχθές το βράδυ ή ποιά θα κατακτήσουν σήμερα σαν άλλο όνειρο θερινής νυκτός.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δε τη σκιάζει φοβέρα καμιά γιατί λάικ χίαρ νόουγεαρ όπως έλεγε και ο φίλος Μαζώ. Το καλοκαίρι ανήκει στην Ελλάδα και τους Έλληνες, γυμνούς και ντυμένους, και η τρόικα ας πάει για διακοπές στην Ίμπιζα φέτος, αν και εκεί πόρτα θα φάει η κακομοίρα!
Άσμα, ασμάτων Μαντόνας άσμα στίκι εν σουίτ, σε άπταιστα ελλήνικος με καφέ βαρύ γλυκό, και διάθεση καλοκαιριού που επίμονα χτυπά και θέλει να μπεί… Μπές ντε, τι κάθεσαι; Να κεράσω βύσσινο γλυκό ή υποβρύχιο που γέρνει;
Καλή ακρόαση!!
http://www.youtube.com/watch?v=-Cl6JEWJy2w



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!