Κοιμηθείτε γιατί χανόμαστε…

 
 
Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και μένα λίγο!


 
 
Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και μένα λίγο!

 
 
Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και μένα λίγο!

 
 
Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και μένα λίγο!

Η κατάσταση μου έχει ξεφύγει και σας το δηλώνω! Δεν ξέρω εσείς αν κοιμάστε τι ώρες και πόσο καλά εγώ πάντως έχω καταστρέψει το βιολογικό μου ρολόι και όχι τίποτε άλλο θα γεράσω και πριν της ώρας μου! Έξαλλο το δέρμα μου ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια, νερό και ανάπλαση γιατί τραβάει για πλαστική μεριά και δεν το θέλει…
Σήμερα το πρωί συνειδητοποίησα  πως η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί! Οι ξερόλες ειδικοί για ακόμα μια φορά είχαν δίκιο! Όσο και να κοιμηθώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αν δεν κοιμηθώ τις σωστές ώρες δεν μπορώ να ξεκουραστώ όπως φυσικά δεν θα μπορείτε και εσείς!
Ένας καλός ύπνος βoηθάει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων και στην ανάπλαση τους , ξεκουράζει το σώμα και το πνεύμα  και φυσικά για αυτό και τα σούπερ μοντέλα (όχι τα δικά μας αλλά δεν έχει σημασία) κάνουν αθλητική ζωή με σωστή διατροφή και ύπνο! Ότι δεν κάνουμε εμείς δηλαδή…
Δεν είναι τυχαίο που οι γονείς επιμένουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους νωρίς στο κρεβάτι διότι ο ύπνος είναι πάρα πολύ σημαντικός για την υγεία μας, τόσο όσο το φαγητό και ο αθλητισμός και φυσικά σε όλες τις ηλικίες!
Μετά από αϋπνία ή έναν όχι και τόσο καλό ύπνο συνήθως έχουμε νευρά, πεσμένη ενέργεια, χαμηλά αντισώματα και έλλειψη συγκέντρωσης! Επίσης να σας πληροφορήσω πως η αϋπνία σύμφωνα με τελευταίες έρευνες του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ακράτεια ή στυτική δυσλειτουργία και να μην αναλύσω και τα  της ομορφιάς γιατί θα μας πάρει αιώνες!
Για να δω θα μείνει κανένας σας άυπνος; Εγώ πάντως μετά από τόσες μέρες αϋπνίας αγαπημένοι είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και μόνο η καφεΐνη δεν με σώζει!! Θέλω 4 μάσκες σε κάθε μάγουλο, τρία αγγουράκια σε κάθε μάτι και τουλάχιστον 2 ώρες μασάζ για να συνέλθω! Μόνο που τα σκέφτομαι συγχύζομαι και ταράζομαι ταυτόχρονα και δεν έχω και χρόνο! Κοιμηθείτε γιατί χανόμαστε!
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!