Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χρειάστηκε να νοσηλευτούμε» – Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του γιου της


Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με την παρουσιάστρια να μιλάει για τον δεύτερο γιο της, ο οποίος θα ονομαστεί, Βασίλης.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε γνωστό, πως ο μικρός της πέρασε πριν από λίγο καιρό μια περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Σήμερα είναι όλα καλά, σε κάθε περίπτωση όμως, η παρουσιάστρια και η οικογένειά της ανησύχησαν με το συμβάν.

«Με τον ύπνο ακολουθώ μια δική μου σπαρτιατική μέθοδο. Είμαι λίγο αυστηρή στον ύπνο. Προσπαθώ να το βάλω σε πρόγραμμα και το δεύτερο παιδί. Είχε συμβεί κάτι, είχαμε αρρωστήσει με το μωράκι και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Ήταν πολύ μωρό, ήταν ούτε 40 ημερών, και καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ επώδυνο αυτό, το να βρίσκεσαι με ένα τόσο μωρό στο νοσοκομείο και να νοσηλεύεται.  Δεν ξέρω αν θα κάνω τρίτο παιδί, δεν το αποκλείω. Η βάπτιση θα γίνει του χρόνου, μόλις χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος μου είναι «Βασίλης», τον λέμε «Μπίλι» βέβαια, γιατί θα γυρνάνε όλοι στο σπίτι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!