Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού στην 1η δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας


Υπό το βλέμμα της οικογένειας και των αγαπημένων του προσώπων τραγούδησε το βράδυ της Τρίτης (15/10) στο Ηρώδειο ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το «παρών» έδωσε και η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η εγκυμονούσα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, μαύρο και ιδιαίτερα κομψό φόρεμα.

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε ο πατέρας του καλλιτέχνη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού, καθώς επιθυμία του πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι το μωρό να ονομαστεί «Βασίλης».

Οι δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς, αλίμονο. Πάντα απολαμβάνω τον Κωνσταντίνο. Προσπαθεί πάντα να δίνει πάντα τον καλύτερο του αυτό. Του έδωσε τη συμβουλή να είναι καλός μπαμπάς. Αγαπάει την οικογένεια γενικά, τον θεσμό. Όπως θέλουν θα βγάλουν το μωρό, εγώ όμως προτιμώ το «Βασίλης». Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα αγωνία για το πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή», είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Στη συνέχεια δηλώσεις παραχώρησε και ο τραγουδιστής, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια εξαιρετική συναυλία. Στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένος. Ήταν εδώ όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, η οικογένειά μου και φίλοι μου. Ο πατέρας μου είναι τρομερός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ που ακόμα μου δίνει την συμβουλή του και προχωράμε μαζί».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!