Κώστας Καραφώτης: Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε κρυφό τον γάμο του με την Κάτια Μάνου


Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός από το Fame Story 2 του ΑΝΤ1 το 2004 και μετρά ήδη 20 χρόνια στον χώρο της μουσικής, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον πρόσφατο, ιδιωτικό του γάμο με την Κάτια Μάνου.

Ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στον γάμο του, τόνισε πως επέλεξε να τον κρατήσει σε στενό κύκλο. «Δεν κάλεσα σχεδόν κανέναν, ήταν μια κλειστή τελετή με μόλις 65 άτομα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν το αποκάλυψα σε κανέναν. Δεν ήθελα την παρουσία καμερών ή οποιαδήποτε δημοσιότητα. Παρόλα αυτά, στο τέλος προέκυψε ένα μικρό επεισόδιο με τις κάμερες, αν και ευτυχώς δεν ενοχλήθηκα ιδιαίτερα καθώς δεν έγιναν δηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καραφώτης.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τη σύζυγό του, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι το σωστό «timing» ήταν καθοριστικό. «Γνώριζα την Κάτια εδώ και χρόνια, αλλά εμφανίστηκε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή, σαν να ήταν γραφτό να με αποδεχτεί με όλα μου τα χαρακτηριστικά και τις ιδιοτροπίες. Η δουλειά μου δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη σχέση μας», δήλωσε ο Καραφώτης.

Αναφερόμενος στη στάση των μέσων ενημέρωσης απέναντι στην προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής επεσήμανε ότι από την εποχή του Fame Story αντιμετωπίζει έντονη πίεση. «Τα media ασχολούνται υπερβολικά με την προσωπική μου ζωή. Όταν κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου σφαίρα, δέχομαι δεκάδες κλήσεις. Όμως, όταν κυκλοφορώ ένα νέο τραγούδι, σπάνια λαμβάνω κάποιο τηλεφώνημα», είπε ο Καραφώτης, σχολιάζοντας την ανισορροπία στον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι την επαγγελματική του πορεία.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!