Κρήτη: «Όταν οι πελάτες έκαναν παράπονα, με έδερναν» καταγγέλλει η 25χρονη για το ζευγάρι Αλβανών που την εξέδιδε 


Από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο μετακινούσε την 25χρονη Ελληνίδα το ζευγάρι των Αλβανών που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και για σωματική βλάβη σε βάρος της. Την κατακρατούσαν στο σπίτι, δεν της άφηναν το κινητό, ενώ της απαγόρευαν ακόμα και να πιει καφέ με τον αδερφό της μόνη. Eπιπλέον, κανόνιζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με τρεις διαφορετικούς πελάτες ημερησίως. Τα ραντεβού τα κανόνιζε η 39χρονη, που εισέπραττε και τα χρήματα, ενώ τις μεταφορές έκανε ο 42χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, αν οι πελάτες έκαναν παράπονα για το …«εμπόρευμα», η 25χρονη «έτρωγε» ξύλο από την 39χρονη. Αυτή ήταν και ο άνθρωπος που είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όπως καταγγέλλει η παθούσα, ενώ ο 42χρονος φίλος της περιγράφεται ως «σκυλάκι» της 39χρονης, ένα άβουλο ον.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 25χρονη γνώρισε την 39χρονη σε ένα μπαρ. Απέκτησαν φιλικές σχέσεις και επειδή δεν είχε πού να μείνει, δέχθηκε να την φιλοξενήσει στο σπίτι της η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία. Όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν πρόσφερε φιλοξενία από την καλή της την καρδιά. Γρήγορα την προώθησε στις «βίζιτες» αφού δεν ήξερε, όπως της είπε, να κάνει κάτι άλλο. Και εκείνη δέχθηκε.

Ο ξυλοδαρμός της τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή του Παγκρητίου, όπου εντοπίστηκε από διερχόμενους δαρμένη και ημίγυμνη (χωρίς παντελόνι) αποδίδεται κατά την 25χρονη στην ζήλια της 39χρονης, επειδή είχε έρθει πιο κοντά με τον 42χρονο φίλο της.

Περιγράφεται επιπλέον, ότι ενώ βρίσκονταν και οι τρεις μέσα στο αυτοκίνητο, η 39χρονη άρπαξε το κεφάλι της κοπέλας, το «σφήνωσε» ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να την χτυπάει. Την ίδια ώρα ο 42χρονος της έβγαλε το παντελόνι και στο τέλος την πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο όπου και την εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση, όπως καταγγέλλει.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για εμπορία ανθρώπων και απολογείται την Τρίτη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!