Λάμπρος Λάζαρης: Ξεσπά μέσω Instagram – «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου»


Ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε ένα νέο ξεκαθάρισμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από όσα έχουν γραφθεί και ειπωθεί – το τελευταίο 24ωρο – για τον χωρισμό του με τη Δανάη Παππά.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (17/09) κυκλοφόρησε ρεπορτάζ, με το οποίο έγινε γνωστό, πως το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό λόγω οικονομικών διαφορών.

Το πρωί της Τετάρτης (18/09) ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε τη θέση του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ωστόσο λίγο αργότερα χρειάστηκε να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό του και την σχέση που είχε με την ηθοποιό, γράφοντας μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Instagram «σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου».

Η ανάρτηση του επιχειρηματία

«Κάνω αυτό το ποστ επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία “δικαστική διαμάχη”, ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται. Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στο χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα να σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Λάμπρος Λάζαρης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!