Λάκης Γαβαλάς: θα βγει στην TV με Τρύφωνα Σαμαρά και Ηλία Ψινάκη

Τώρα έδεσε το γλυκό!


Τώρα έδεσε το γλυκό!

Τώρα έδεσε το γλυκό!

Τώρα έδεσε το γλυκό!

Τρία σε ένα! Αν όλα εξελιχτούν ομαλά και πέσουν και οι υπογραφές, ο ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει το πλέον αχτύπητο τρίδυμο!
Στην παρέα του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά όλα δείχνουν ότι έρχεται να προστεθεί και ένα τρίτο μέλος, εξίσου ανατρεπτικό όσο και οι υπόλοιποι δύο. Δεν είναι άλλος από τον εκκεντρικό επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά. Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς να απασχολεί τη δημοσιότητα μετά την «κατάρρευση» της αυτοκρατορίας του, όμως σε λίγο καιρό το όνομα του και πάλι θα βρίσκεται δημιουργικά στην επικαιρότητα. Αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσει τελικά με τον ΑΝΤ1, θα είναι εκείνος που θα αναλαμβάνει τις στιλιστικές επιλογές στο «Fab4» ή «Fab5», ανάλογα με τα άτομα που θα επιλεγούν να είναι στην ομάδα της νέας εκπομπής, στην οποία τον πρώτο λόγο των μεταμορφώσεων έχουν ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Ηλίας Ψινάκης.
Σύμφωνα με το ξένο concept, ένας από την ομάδα των ειδικών που θα μεταμορφώνουν όσους θέλουν να φτιάξουν την εμφάνιση τους είναι και διάσημος που να έχει σχέση με τη μόδα. Αν και τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα το όνομα του Μιχάλη Ασλάνη γι’ αυτή τη θέση (κάτι που ο ίδιος διέψευσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει συζήτηση), τελικά το όνομα που παίζει πολύ δυνατά στο τραπέζι των συζητήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτό του Λάκη Γαβαλά. Άλλωστε, σχεδόν κάθε χρόνο τον «πολιορκούν» από το κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να πει το ναι και να δείξει τις ικανότητες του στον χορό συμμετέχοντας στο «Dancing with the stars», ενώ ήταν και ανάμεσα στα ονόματα που ήθελαν οι υπεύθυνοι για το «Next top model» σε μια από τις θέσεις των κριτών. Το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα αλλά και τα ταξίδια του στο εξωτερικό, μέχρι σήμερα, ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να αποδεχτεί τις προτάσεις.
Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας αρκετές φορές έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα τόσο με τις εμφανίσεις του όσο και με τις στιλιστικές του επιλογές, κάτι που από τον ΑΝΤ1 επιθυμούν διακαώς να «μεταφέρει» και στους παίκτες. Φτάνει, βέβαια, και εκείνοι που θα δεχτούν να μπουν στο παιχνίδι αυτό να είναι ανοιχτοί και έτοιμοι για ριζική αλλαγή. Μπορεί να έχει ξεκινήσει να παίζει το τρέιλερ για συμμετο­χές και τα μόνα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι αυτά του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι που θα τους πλαισιώνουν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!