Λευτέρης Λαζάρου: «Πλέον υπάρχει μια αύξηση στη συχνότητα μαγειρέματος στα σπίτια»
Ο Λευτέρης Λαζάρου σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο κόσμος μαγειρεύει περισσότερο στο σπίτι του σε σχέση με το παρελθόν.
Ο Λευτέρης Λαζάρου σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο κόσμος μαγειρεύει περισσότερο στο σπίτι του σε σχέση με το παρελθόν.
Ο Λευτέρης Λαζάρου σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο κόσμος μαγειρεύει περισσότερο στο σπίτι του σε σχέση με το παρελθόν.
Ο Λευτέρης Λαζάρου σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο κόσμος μαγειρεύει περισσότερο στο σπίτι του σε σχέση με το παρελθόν.
«Πιστεύω πως ναι, το κόστος για κάποιους είναι απαγορευτικό πλέον για να βγαίνουν με την συχνότητα που έβγαιναν παλαιότερα. Σίγουρα ο κόσμος μένει περισσότερο στο σπίτι, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο δουλεύει το delivery.
Φαντάζομαι όμως ότι έχει υπάρξει μια αύξηση στη συχνότητα μαγειρέματος», δήλωσε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Όσο για το αν χρειάζονται πολλά χρήματα για να φάμε ένα καλό φαγητό ο καταξιωμένος σεφ είπε: «Ναι, για να φάμε καλό φαγητό χρειάζονται καλές πρώτες ύλες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβές, και φυσικά καλό μαγείρεμα».