Madonna: Τηλεοπτική πρεμιέρα για την τελευταία της περιοδεία

Είδαμε την πρώτη τηλεοπτική προβολή του πολυσυζητημένου σόου της.


Κάθε περιοδεία της Madonna αποτελεί ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός στην μουσική βιομηχανία και το τελευταίο της tour ανά τον κόσμο που έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Το MDNA Tour, που στέφθηκε η περιοδεία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το 2012, δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο γεγονός, αλλά ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που χάρισε για ακόμα μια φορά η 54χρονη Madonna στους θαυμαστές της, που γέμισαν τα στάδια για να το παρακολουθήσουν την προηγούμενη χρονιά αλλά και του χάρισαν μεγάλη τηλεθέαση στην πρώτη του τηλεοπτική παρουσίαση το Σάββατο στο δίκτυο Epix.

Με καινούρια τραγούδια από το τελευταίο της album, παλιότερες επιτυχίες της διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο, πλήθος χορευτών και μουσικών επί σκηνής και τα καλύτερα βίντεο που μπορείς να δεις σε ζωντανή συναυλία, το MDNA Tour αποτελεί ακόμα μια μεγάλη επιτυχία της μεγαλύτερης σταρ του πλανήτη, η οποία ξέρει πολύ καλά να επανεφευρίσκει τον εαυτό της και να αφορά, ακόμα και μετά από 35 χρόνια καριέρας.

Είναι αξιοσημείωτη η όρεξη αλλά και η φυσική κατάσταση της Madonna, η οποία κυριολεκτικά δεν σταματά να οργώνει την σκηνή στην τελευταία της περιοδεία. Ισχυρές δόσεις τεχνολογίας, θρησκευτικές αναφορές (πάντα αποτελούν αγαπημένες της προσθήκες στα σόου της), πολιτικά χρωματισμένα βίντεο (μέχρι και η Μαρί Λεπέν κίντεψε να την μηνύσει επειδή την παρουσίασε ως Χίτλερ σε βίντεο της περιοδείας), αυξημένη σεξουαλικότητα παρά το προχωρημένο της ηλικίας της και κάτι εντελώς καινούριο, που οι θαυμαστές της δεν είχαν ποτέ δει ξανά.

Το MDNA Tour, όπως και ο ομώνυμος δίσκος της Madonna, καταπιάνονται έντονα με την εκδίκηση αλλά και τη συνειδητοποίηση της απώλειας της αγάπης, κάτι που αποτυπώνεται έντονα στις σκληρές χορογραφίες on stage, τα βίαια backdrop βίντεο και την διάθεση της ποπ σταρ να ορίσει πλέον τη σχέση με τους θαυμαστές της σε διαφορετικό επίπεδο.

Η Madonna μιλά ανοιχτά πλέον για το διαζύγιό της και το κόστος που πλήρωσε στην προσωπική της ζωή, μιλά ανοιχτά για τον ανταγωνισμό που δέχεται από τις νεαρότερες σταρ της μουσικής βιομηχανίας, δηλώνει πλέον ανοιχτά πως είναι εδώ για να κάνει αυτό που ξέρει καλά και δεν σηκώνει πλέον μύγα στο σπαθί της. Τα λέει όλα αυτά μέσα από τα τραγούδια της, την επιθετική της διάθεση αλλά και την σκληρή δουλειά που την ανέβασε στην κορυφή και την κρατά εκεί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια καριέρας.

Κάθε φορά που η ίδια ξεκινά μια παγκόσμια περιοδεία, η κριτική που δέχεται είναι μεγάλη. “Δεν έχει να παρουσιάσει πια κάτι καινούριο, μεγάλωσε και η έμπνευσή της την έχει αφήσει εδώ και καιρό, προσπαθεί να παραμείνει στην επικαιρότητα υιοθετώντας στυλ που δεν ταιριάζει πλέον στην ηλικία της” είναι μερικά από αυτά που θα διαβάσεις στο ίντερνετ και στα μουσικά περιοδικά.

Μπορεί και να ισχύουν. Η ικανότητά της Madonna όμως να προσφέρει κάθε φορά ένα πραγματικά ψυχαγωγικό υπερθέαμα δύο ωρών, με τις πιο ωραίες χορογραφίες που θα δεις επί σκηνής, με τα πιο δουλεμένα βίντεο και graphics που πλαισιώνουν περιοδεία, με την ίδια ως αδιαπραγμάτευτο #1 προϊόν της μουσικής βιομηχανίας, είναι facts αδιαμφισβήτητα και πέραν κάθε προσδοκίας.

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις (πάτα το βελάκι για να μεταφερθείς κάθε φορά στο επόμενο βίντεο).

http://www.youtube.com/watch?v=UWYUpQzVFi8&feature=share&list=PLze3unO25wWB9bqc1x4vnTfLTibm4lLaw



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!