Μαγνησία: Ανοίγουν τα στόματα για την υπόθεση του Γιάννη Καραμπάτση μετά τα τελευταία ευρήματα – Τι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας


Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης του Γιάννη Καραμπάτση, η σορός του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε ρέμα στον Πτελεό Μαγνησίας το περασμένο Σάββατο (17/8). Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ολοκληρωθεί με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων, οπότε και θα υπάρξει μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με την αιτία θανάτου του 49χρονου, που αγνοούνταν από τις 23 του περασμένου Απρίλη.

Ανοίγουν τα στόματα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου Γιάννη, Αναστάσιο Ντούγκα, έπειτα από την ανακάλυψη ενός ζευγαριού γαντιών στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, τα στόματα έχουν ανοίξει και στις Αρχές προσέρχονται όσοι γνωρίζουν σχετικά με την υπόθεση για να καταθέσουν. Όπως τονίζει στο enikos.gr ο κ Ντούγκας, υπάρχει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς η τεχνική σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια και η ιατροδικαστής της υπόθεσης δεν αποκλείουν τον ασφυκτικό θάνατο του 49χρονου, ενώ υπάρχει και ιατροδικαστική εντολή να συνεχιστεί η αστυνομική έρευνα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός.

Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν έχει βρεθεί το κινητό τηλέφωνο του 49χρονου.

«Κάποιος ήθελε να του κάνει κακό»

Οι πληροφορίες θέλουν το συγγενικό περιβάλλον του Γιάννη Καραμπάτση να κάνει επίσης λόγο για «εγκληματική ενέργεια», καθώς είναι πεπεισμένοι ότι κάποιος «ήθελε να του κάνει κακό». Σε αυτό συντελούν διάφορα στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια, τα οποία είναι πολύ πιθανό στην πορεία να βοηθήσουν στο έργο της Αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η σορός, που αρχικά ταυτοποιήθηκε από ένα τατουάζ στην πλάτη και τα παπούτσια, βρέθηκε τυχαία από έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος πήγε στο συγκεκριμένο σημείο για να ελέγξει ένα θέμα που υπήρχε με την υδροδότηση του χωραφιού του, μιας και η περιοχή έχει ποτιστικά. Με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!