Μάκης Δελαπόρτας: Η συγκινητική ανάρτηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη


Στις 23 Ιουλίου του 1996 η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από την ζωή. Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός πέθανε και ο Μάκης Δελαπόρτας θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για την αείμνηστη καλλιτέχνιδα, στο Instagram προφίλ του.

Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος ηθοποιός και συγγραφές δημοσίευσε, με την μορφή του Instagram story, μία φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγραψε: «Αξέχαστη μέρα! 28 χρόνια πια κι όμως είσαι πάντα εδώ».

Πηγή: Instagram/makisdelaportas

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα On Time, ο Μάκης Δελαπόρτας είχε μιλήσει για τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού. Χαρακτηριστικά, είχε αναφέρει: «Ο θάνατος της Αλίκης ήταν σοκαριστικός για μένα. Θεωρώ ότι είναι μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ, ζω μαζί της ακόμα, δηλαδή, είναι φάρος στη ζωή μου και θα είναι για πάντα, γιατί ήταν η πρώτη που γνώρισα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε εκείνη χρωστάω το ξεκίνημα μου, με πίστευε πιο πολύ απ’ όλους, με στήριξε, με έβαλε μαζί της στα εξώφυλλα των περιοδικών, με έβγαλε στα κανάλια και μιλούσε για μένα με πολύ ωραία λόγια, που αυτά είναι «προίκα» για μένα. Ο θάνατος της ήταν σοκαριστικός για μένα, όπως και για όλη την Ελλάδα. Όταν «έφυγε» η Αλίκη, πιστέψαμε πως όλοι είμαστε τρωτοί, ευάλωτοι και δεν είμαστε αθάνατοι. Γιατί στο πρόσωπο της βλέπαμε την αθανασία. Βλέπαμε την αιώνια νιότη».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!