Μανώλης Λιδάκης: «Ακόμα και τώρα ντρέπομαι να βγω να τραγουδήσω»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο τραγουδιστής, Μανώλης Λιδάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία, τις συνεργασίες και τους λάθος ανθρώπους που ήρθαν στην πορεία της καριέρας του.

«Ακόμα και τώρα ντρέπομαι να βγω να τραγουδήσω. Δεν είμαι ο άνετος. Δεν έχω πολλή αυτοπεποίθηση για να είμαι ειλικρινής. Από τη μία προσπαθείς να είσαι απλός και από την άλλη δεν το εκτιμάνε. Αν είσαι ψηλομύτης πάλι την πληρώνεις. Είμαι απίστευτα ενοχικός αλλά ενοχές ηλιθιότητας, μακριά από μένα! Η ματαιοδοξία υπάρχει σε όλα τα επαγγέλματα όχι μόνο στους καλλιτέχνες. Όταν αρχίζεις να τα βλέπεις όλα με τα μάτια αυτών που σε θαυμάζουν τρελαίνεσαι. Είναι έτσι ακριβώς όπως το είπε κάποιος, όταν έχεις λεφτά σε σέβονται, όταν έχεις όπλο σε φοβούνται και όταν είσαι στα Τάρταρα σου δίνουν μία να πας πιο κάτω να ξεμπερδεύουν. Ποτέ δεν ήμουν σε καλά χέρια, τίμια χέρια ως καλλιτέχνης. Η εντιμότης είναι και στο συναίσθημα, δεν λες άλλα μπροστά και άλλα από πίσω» εξομολογήθηκε ο Μανώλης Λιδάκης.

«Την επιτυχία τη χάρηκα λιγάκι. Αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Ή είσαι ένας κανονικός άνθρωπος ή είσαι ένας άνθρωπος, που όσο σου δίνονται οι ευκαιρίες, αποδεικνύεις ότι ήσουν ένα σοβαροφανές νούμερο. Ένας γελοίος δεν μπορεί να γίνει σοβαρός. Ένας σοβαρός, όμως, μπορεί αν δεν προσέξει να γελειοποιηθεί. Η ματαιοδοξία σε γελοιοποιεί» πρόσθεσε ο Μανώλης Λιδάκης.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!