Μαντώ: Έχουν κάνει τατουάζ με το πρόσωπό μου, ήθελαν μια τούφα από τα μαλλιά μου


Συνέντευξη στην Espresso παραχώρησε η Μαντώ. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει.

Έχεις δώσει συναυλίες σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Ποια ήταν η στιγμή που ένιωσες δέος πάνω στη σκηνή έχοντας τον κόσμο απέναντί σου;

Όταν έπαιξα στη Νέα Υόρκη, στο Madison Square Garden, μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο κάναμε τότε περιοδεία στις ΗΠΑ και ήταν από κάτω περίπου 15.000 θεατές και κρατούσαν όλοι ελληνικές σημαίες. Αυτό είναι κάτι που δεν είχα βιώσει ποτέ ξανά μέχρι τότε, πραγματικά αισθάνθηκα δέος και έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου.

Υπήρξαν ποτέ ακραίες αντιδράσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό σου, σε σημείο να φοβηθείς;

Σε σημείο να φοβηθώ, όχι. Έχουν υπάρξει όμως κάποιες ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, όπως να έχουν κάνει τατουάζ με το πρόσωπό μου, να θέλουν ένα κομμάτι από το ρούχο μου ή μια τούφα από τα μαλλιά μου, να μην μπορώ να φύγω από συναυλία λόγω του πλήθους, τέτοια πράγματα…

Κεφάλαιο Eurovision. Τι κρατάς και τι πετάς από τη συμμετοχή σου με το «Never let you go» το 2003…

Κρατάω τα πάντα, θεωρώ πως ήταν μια μαγική στιγμή στην καριέρα μου, μια εμπειρία συγκλονιστική που αξίζει πραγματικά να τη ζήσει κάθε καλλιτέχνης. Γενικά μου άρεσε πολύ, απλά θα ήθελα να υπήρχε μεγαλύτερη υποστήριξη όσον αφορά τη συμμετοχή μας τότε. Από κει και πέρα εγώ είμαι καλλιτέχνης και πήγα να ερμηνεύσω, γι’ αυτό και επέλεξα ένα κομμάτι το οποίο μπορούσε να αναδείξει τις φωνητικές μου ικανότητες και όχι κάτι που να ήταν, ας πούμε, γραμμένο για Eurovision.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!