Το εξώδικο της Ελεονώρας Μελέτη αποτέλεσε την αφορμή για συζητήσεις, σχόλια και την αρχή μιας κόντρας ανάμεσα στην ομάδα της εκπομπής Πρωινό Σου Κου (κυρίως τον Νίκο Μουτσινά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα) με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν τα μέλη της πρωινής εκπομπής του Αντ1 σχολίασαν την απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για τη νομική κίνηση της παρουσιάστριας του #Hashtag.

Η συνέχεια δόθηκε από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και την Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Καλό είναι κάποιες φορές να μας αρέσουν τα προσκήνια και όχι μόνο τα παρασκήνια, δεν είναι κακό αυτό. Όταν κύριε Μουτσινά βγάζεις το παντεσπάνι σου και κάποιοι άλλοι το ψωμί μας, καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε για τις δουλειές των άλλων».

Κατόπιν ο Μένιος Φουρθιώτης συμπλήρωσε: «Είδα μια κοπελίτσα που ήταν στο πάνελ, την οποία λυπάμαι αλλά δεν την γνωρίζω, μπορεί να είναι καταξιωμένη δημοσιογράφος, τηλεκριτικός αλλά δεν την ξέρω. Και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που μέχρι πρότινος ήταν εδώ και ζήταγε δουλειά από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon… Καμία αντίρρηση. Καθόλου δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω γιατί κρίνουν»