Μαρία Χατζηστεφανή: «Ο καλός επιχειρηματίας φαίνεται στις δυσκολίες»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι της  Τρίτης η επιχειρηματίας, Μαρία Χατζηστεφανή και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η εταιρεία της έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας.

«Ζορίστηκα πάρα πολύ οικονομικά. Στο δεύτερο βιβλίο μου ξεκινάω με το πώς σχεδόν χρεοκοπήσαμε πριν από μερικά χρόνια. Πήρα κάποια ρίσκα, κάποιες αποφάσεις να λανσάρουμε καινούργια προϊόντα, όταν δεν υπήρχε αρκετό χρήμα για αυτό. Βρέθηκα σε ένα σημείο να έχουμε πάρα πολύ στοκ, να μην πουλάει και να μη μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συνεργάτες», περιγράφει η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Κάθε καλός επιχειρηματίας εκεί φαίνεται, στις δυσκολίες. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, δεν μπορούσα να κοιμηθώ για έξι μήνες, κάθε μέρα έπαιρνα τηλέφωνο να βρω τρόπους να πληρώσω με δόσεις, έπρεπε να χάσουμε πολύ κόσμο. Αυτά συμβαίνουν στις εταιρείες, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν», συμπληρώνει στην αφήγησή της η επιχειρηματίας.

Δείτε το βίντεο: 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!