Μαρία η άσχημη: Η Μάγδα Τσαγγάνη και ο Φώτης Σπύρος συναντιούνται μετά από 15 χρόνια


Η Μάγδα Τσαγγάνη και ο Φώτης Σπύρος ξανασυναντήθηκαν μετά από 15 χρόνια και θυμήθηκαν ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του MEGA «Μαρία η άσχημη».

«Ο Φώτης με φώναζε και με φωνάζει μαμά. Θυμάμαι τα πάντα από την πρώτη μας σκηνή, μέχρι και τα ρούχα που φορούσα. Στον δρόμο με έλεγαν μαμά του Νικόλα» είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Ο Φώτης Σπύρος είπε από την πλευρά του: «Το άσχημη είναι ένας χαρακτηρισμός, για κάποιο λόγο το λες. Τα μισά έργα τέχνης δεν θα έπρεπε να υπάρχουν με την λογική του political correct. Ήταν το σπίτι μας η σειρά, περνούσαμε πολύ ωραία. Δε διάβαζα ποτέ τα λόγια μου, απλώς τα έλεγα. Ήταν τίμιο σίριαλ, γι’ αυτό κι έγινε επιτυχία. Πάντα ήθελα να παίξω σε παραμύθι κι αυτή είναι η ιστορία του ασχημόπαπου. Νόμιζα ότι παίζω στο Χόλιγουντ με όλο το μυστήριο. Τρελάθηκα όταν κάναμε 32% στο πρώτο επεισόδιο. Το τραγούδι του Κραουνάκη ήταν συγκλονιστικό. Έκανα την Μάγδα να γελάει συνέχεια και σταματούσαμε το γύρισμα».

Η Μάγδα Τσαγγάνη πρόσθεσε επίσης: «Η Αγγελική Δαλιάνη κρυβόταν, ήταν στο συμβόλαιο της. Ο ρόλος μου δεν υπήρχε και τον πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Πέρασα αγωνίες και άγχη, άλλα ήταν ωραία δουλειά. Έμπαινα σε ζαχαροπλαστείο και μου έλεγαν “αγοράζετε γλυκά από εμάς;”.

Έλεγαν ότι το σίριαλ ήταν φτωχή παράγωγη. Έχω παράπονο που δεν κάναμε ένα εξώφυλλο με τον Φώτη τότε. Είχε δώσει ρεσιτάλ ηθοποιίας ο Φώτης στην σκηνή με τον πάτερα του. Μου είπε ο σκηνοθέτης “θα κλάψεις πραγματικά” και έτρεχαν τα δάκρυα. Την τελευταία μέρα γυρισμάτων έκλαιγα κρυφά».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!