Μαρία Κωνσταντάκη: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, είναι θέμα ορμονών και χημείας


Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σεξ και δήλωσε ότι είναι «υπερεκτιμημένο».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε: «Μου έχει τύχει να μην δουλέψω για κάποιους μήνες και ήταν πολύ ωραία. Υπάρχει ταμπέλα στο χώρο για τους ηθοποιούς. Αυτά τα βάζετε εσείς οι δημοσιογράφοι, γιατί υπάρχουν άρθρα που λένε: “Ο κωμικός ή ο δραματικός ηθοποιός”».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός είπε: «Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή μου, δεν είναι προτεραιότητα να είμαι ερωτευμένη όμως. Όταν δουλεύω μέσα στην ημέρα 15 ώρες, θέλω έναν άνθρωπο να πιούμε ένα τσαγάκι, να δούμε 5 λεπτά τηλεόραση και να «σβήσουμε».

Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, είναι θέμα ορμονών και χημείας. Ένα παιδί δεν το απασχολεί το σεξ, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν τώρα τελευταία ότι ένα παιδί 10-12 ετών έχει δική του βούληση σε αυτό το πράγμα. Όπως επίσης ένα παιδί 25 ετών, είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι είναι προσανατολισμένο προς το σεξ. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι 60 ετών λογικά δεν είναι προσανατολισμένος προς το σεξ. , γιατί είναι οι ορμόνες».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!