Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Εξακολουθώ να τον αγαπάω – Είναι παλικάρι, αρσενικό, ντόμπρος και ειλικρινής»


Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», ήταν χθες (9/10) καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου. Μεταξύ άλλων, η καλλιτέχνιδα μίλησε για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον χωρισμό τους.

«Είμαι απαιτητική, αλλά και πολύ δοτική. Ίσως και γι’ αυτό υποσυνείδητα απαιτώ να μου δίνουν το ίδιο. Είμαι μετρημένη σαν άνθρωπος. Δεν δίνομαι εύκολα αλλά αν δοθώ, θα δοθώ για πάντα!», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Εξαρτάται τι εννοούμε με το για πάντα, γιατί τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω! Δεν μπορείς να παίρνεις μια απόφαση έτσι όταν είσαι 17 χρόνια με κάποιον. Όταν κάθεσαι και το συζητάς ήρεμα και ωραία και κοιτάς κατάματα την αλήθεια, είναι πιο δύσκολο. Θέλει απόλυτη ηρεμία και σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση».

Ακόμα, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε πως: «Και εγώ και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ και στην απόφαση αυτή. Κάποια στιγμή είπαμε ότι δεν αξίζει η σχέση μας κι αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον να φτάσει σε σημείο να μην θέλει ο ένας να δει τον άλλον. Πήραμε μια απόφαση και είπαμε: “Τώρα βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά!”».

«Όσο μεγαλώνουμε έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις από έναν σύντροφο. Δεν συμβιβαζόμαστε με κάποια πράγματα. Ο Γιάννης είναι μια φιγούρα για εμένα που είναι παλικάρι, είναι αρσενικό. Είναι ντόμπρος, είναι ειλικρινής, είναι ένας άνδρας που ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα! Έχω μέτρο σύγκρισής!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!