Μαρία Παλαιολόγου: «Ο Ρώμας είχε αλαζονεία απέναντί μου, η Ράντου ήταν ψυχρή»


Η Μαρία Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν που κυκλοφορεί αύριο (12/9). Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά, αλλά και για τους Χάρη Ρώμα και Ελένη Ράντου.

Σχετικά με την αγαπημένη σειρά, η Μαρία Παλαιολόγου είπε: «Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν κάτι ωραίο, το θυμάμαι με νοσταλγία και μακάρι να μου τύχαινε ξανά άλλος ένας τέτοιος ρόλος. Παρότι ήταν μικρός, μέσα από αυτόν με αγάπησε ο κόσμος. Φανταστείτε να ήταν πρώτος. Δεν πήρα καλά λεφτά, οι μικροί δεν παίρνουν. Αν δεν είχα περιουσία από τον πατέρα μου, θα πέθαινα της πείνας. Θα αναγκαζόμουν να κάνω άλλη δουλειά».

«Είχε αλαζονεία απέναντί μου»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στους πρωταγωνιστές της σειράς, Χάρη Ρώμα και Ελένη Ράντου. Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον ηθοποιό και σεναριογράφο, η Μαρία Παλαιολόγου εξομολογήθηκε πως: «Έχω παράπονα από τον Χάρη Ρώμα αλλά τι να λέω τώρα; Υπάρχει ανταγωνισμός.

Δεν του άρεσε που ο ρόλος της κυρίας Νίτσας αγαπήθηκε περισσότερο από τον δικό του που ήταν και μεγαλύτερος. Φοβόταν μήπως του κλέψω την παράσταση. Κάτι τέτοιο μου είχε συμβεί και στο θέατρο».

«Τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω δουλειά και μου απάντησε: «Τι να σου κάνω, παιδί μου, τόσοι μου κολλάνε ποιον να πρωτοβάλω; Δεν βλέπεις τι γίνεται, έχω και υποχρεώσεις. Πήγαινε και αλλού, όλο σε μένα έρχεσαι;». Είχε αλαζονεία απέναντί μου και με πικραίνει πολύ αυτό. Ευχαριστιέμαι πάντως όταν στον δρόμο με φωνάζουν κυρία Νίτσα», συνέχισε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την Ελένη Ράντου, η καλλιτέχνιδα εξήγησε: «Δεν με φώναξε. Πήγα, την είδα σε μια παράσταση αλλά κράτησε μια απόσταση. Ήταν ψυχρή απέναντί μου και γι’ άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο καθένας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!